Referenser

Vista i Hyllie, Malmö

Vista, Wihlborgs fjärde kontorshus i Hyllie. Vista blir ett landmärke i Hyllie och det första huset du ser när du kommer från Köpenhamn. Kontoren ligger från plan fyra och uppåt som  ger en fantastisk utsikt utblick från alla plan. Här finns en smidig cykellounge med dusch och omklädningsmöjligheter.

I Vista skapar vi hälsofrämjande arbetsplatser där medarbetare trivs och mår bra. Vi fokuserar på god ventilation, tillgång till dagsljus,

behaglig temperatur och minimalt med störande ljud. Vista kommer certifieras enligt Miljöbyggnad Guld, Well och Noll CO2.

Vista har ett eget mobiliteringshus för 447 bilar och såklart laddplatser för elbilar. Restaurang i två plan och gemensamma takterrasser, samt möjlighet till egen terrass.

Objekt: Vista
Byggår: 2023-2025
Ort: Hyllie i Malmö
Byggherre: Wihlborgs Fastigheter AB
Arkitekt: EGA
Entreprenör: Vår beställare Prefabsystem Syd, Byggentreprenör Veidekke
Miljöklass: Miljöbyggnad Guld, WELL och Noll CO2
Starkas åtagande: Leverans av 35000 m2 håldäcksbjälklag

Starka Betongelement

Vi erbjuder kompletta stomsystem och flexibla systemlösningar till bland annat skolor, industrier, kontor, offentliga byggnader och bostäder. Alla våra produkter har utgivna EPDer och är registrerade och bedömda i Byggvarubedömningen. De är godkända för användning i Svanen-märkta hus. Vi levererar enligt hållbarhetskraven för Miljöbyggnad, Leed, Breeam och Noll CO2.

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Vi svarar gärna på Era frågor!

Kontakta enskilda medarbetare via kontaktuppgifter nedan eller maila till info@starka.se.
Försäljning / Projektledning
Inköp
Konstruktion
Montage
Produktion
Ledning
Adminstration
Hållbarhet
Transport/Planering