Referenser

Vårsången, Malmö

Tegelfasad i betong – och mycket mer

Starka har levererat tegelfasad i betong (600 m²), sandwichelement spritputsad från fabrik (11900 m²), väggar (3300 m²), HDF (12500 m²), balkonger/loftgångar, pelare och trappor till ett lägenhetsprojekt i Malmö. Dessutom har vi stått för montage av badrumsmoduler. Under ett års tid monteras totalt ca 2400 stycken delar.

Mer om projektet

Lägenhetsprojektet ligger i stadsdelen Vårsången i Malmö och består av fyra hus om fyra–sex våningar och ett niovåningshus längs Munkhättegatan. Merparten av bostäderna är hyreslägenheter. Projektet är ett s.k. samhällsbyggarprojekt, där vi på Starka åtog oss att anställa en person från upptagningsområdet Lindängen som erbjuds minst ett års anställning. Vi är stolta över att fått vara med i detta initiativ och ser det som en riktigt fin win-win-situation!

Klicka på respektive bild intill för att göra dem större.

Objekt: Vårsången
Ort: Malmö
Starkas åtagande: Projektering, tillverkning o montage av tegelfasad, sandwichelement, väggar, HDF, balkonger/loftgångar, pelare och trappor samt montage av badrumsmoduler

Projektplats

Starka Betongelement

Vi erbjuder kompletta stomsystem och flexibla systemlösningar till bland annat skolor, industrier, kontor, offentliga byggnader och bostäder. Alla våra produkter har utgivna EPDer och är registrerade och bedömda i Byggvarubedömningen. De är godkända för användning i Svanen-märkta hus. Vi levererar enligt hållbarhetskraven för Miljöbyggnad, Leed, Breeam och Noll CO2.

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Vi svarar gärna på Era frågor!

Kontakta enskilda medarbetare via kontaktuppgifter nedan eller maila till info@starka.se.
Försäljning / Projektledning
Inköp
Konstruktion
Montage
Produktion
Ledning
Adminstration
Hållbarhet
Transport/Planering