Referenser

Snäckebacksskolan i Ronneby

Till nya Snäckebackskolan är JSB byggentreprenör, Prefabsystem Syd är stomentreprenör av nybyggnationen och Starka projekterar, tillverkar och levererar håldäcksbjälklagen. Projektet innefattar flera ingående delar som rivning av befintlig skolbyggnad, om-, till- och nybyggnation samt ett omfattande markarbete. Den nya skolan kommer att byggas enligt certifieringen Miljöbyggnad silver.

Den nya skolan kommer att ge plats för ca 700 elever i årkurserna 4-9. Förutom elevsalar, byggs även ett stort modernt bibliotek, aula och storkök med plats för tillagning av ca 750 portioner. Den befintliga idrottsbyggnaden byggs om till en stor delbar gymnastikhall med multihall på nedre plan.

 

Objekt: Snäckebackskolan
Byggår: 2022-2024
Ort: Ronneby
Byggherre: Ronneby kommun
Entreprenör: JSB Construction AB, Prefabsystem Syd är vår beställare.
Miljöklass: Miljöbyggnad silver
Starkas åtagande: Projektera och tillverka samt leverera håldäcksbjälklag

Starka Betongelement

Vi erbjuder kompletta stomsystem och flexibla systemlösningar till bland annat skolor, industrier, kontor, offentliga byggnader och bostäder. Alla våra produkter har utgivna EPDer och är registrerade och bedömda i Byggvarubedömningen. De är godkända för användning i Svanen-märkta hus. Vi levererar enligt hållbarhetskraven för Miljöbyggnad, Leed, Breeam och Noll CO2.

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Vi svarar gärna på Era frågor!

Kontakta enskilda medarbetare via kontaktuppgifter nedan eller maila till info@starka.se.
Försäljning / Projektledning
Inköp
Konstruktion
Montage
Produktion
Ledning
Adminstration
Hållbarhet
Transport/Planering