Referenser

Verket, Rosendahl i Uppsala

159 hyresrätter har uppförts i Norra Rosendahl med hjälp av investeringsstöd. Hyresrätterna består av 1 till 3 rum och kök. Alla lägenheter har noggrant planerats för att rymma mycket på liten yta. Kvadratsmarta helt enkelt.

Fastigheten är bli Svanenmärkt och med höga ambitioner på energiprestanda enligt de krav som ställs för investeringsstöd. Ett led i att uppnå energikraven är att en solcellsanläggning med batteriladdning installerats. På taket finns en gemensam takterrass för de boende med odlingslådor. Tillsammans med gården utgör dessa ytor en viktig del i arbetet att skapa ett tryggt boende där människor möts och trivs. Starka fick förtroendet att projektera, tillverka och montera betongstommen av Byggpartner i Dalarna AB och Byggherre är Åke Sundvall

Objekt: Rosendal Kv E
Ort: Uppsala
Byggherre: Åke Sundvall
Arkitekt: Vera Arkitekter
Entreprenör: Byggpartner i Dalarna AB
Miljöklass: Svanen
Starkas åtagande: Starka projekterar, tillverkar och monterar betongstommen till hyresrätterna

Projektplats

Starka Betongelement

Vi erbjuder kompletta stomsystem och flexibla systemlösningar till bland annat skolor, industrier, kontor, offentliga byggnader och bostäder. Alla våra produkter har utgivna EPDer och är registrerade och bedömda i Byggvarubedömningen. De är godkända för användning i Svanen-märkta hus. Vi levererar enligt hållbarhetskraven för Miljöbyggnad, Leed, Breeam och Noll CO2.

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Vi svarar gärna på Era frågor!

Kontakta enskilda medarbetare via kontaktuppgifter nedan eller maila till info@starka.se.
Försäljning / Projektledning
Inköp
Konstruktion
Montage
Produktion
Ledning
Adminstration
Hållbarhet
Transport/Planering