På en yta på drygt 10 000 kvadratmeter ryms både friskvård, adrenalinhöjande aktiviteter, restaurang, bar, gym och kontorsytor.

Flyg fritt
Hos Leap Fly & Padel Center får du chansen att flyga fritt i norra Europas modernaste vindtunnel. Oavsett om du är en del av ett företagsevent, ett kompisgäng, en styrelse, en möhippa/svensexa eller är professionell fallskärmshoppare så kommer du att få en upplevelse utöver det vanliga.

Vindtunnelflygning innebär att du flyger utan hjälpmedel i en glastunnel med hjälp av stora fläktar som blåser luft underifrån. Att flyga i en vindtunnel motsvarar det fria fallet innan du drar ut fallskärmen under ett fallskärmshopp.

Padel, motion och lounge
Vill du i stället höja pulsen genom träning och utmana kollegorna eller vännerna på padel så finns här 6 stycken moderna padelbanor som inbjuder till motion och tävling.

Utöver vindtunnel och padelbanor finns här stora ytor för umgänge som passar oavsett om du vill ta en drink i våra bekväma lounger, eller föredrar bastu och bubbelbad i vår relax för att varva ner efter dagens aktiviteter.

Restaurang
Längst Hyllie Boulevard ligger LEAP Fly & Padel Centers restaurang som dagligen serverar såväl lunch som middag.

Starka har projekterat, tillverkat och monterat betongstommen.