Referenser

Eden i Kv Kvartetten, Hyllie i Malmö

Kvartetten(fdPulpeten 5) är en kontorsbyggnad som innehåller både butiks- och kontorslokaler och är en nybyggnad som utvecklas och uppförs av Wihlborgs Fastigheter AB.
Fastigheten är belägen i Hyllie (Malmö) och ingår i ett kvarter med bostäder, kontor och verksamhetslokaler och ligger i direkt anslutning till järnvägen vid Hyllie Station. Kontorsbyggnaden består av 2 huskroppar som omsluter ett centralt atrium. Den södra huskroppen uppförs i 7 plan och den norra huskroppen uppförs till största delen i 10 plan, men viss del stannar på 6 plan. Atriet tillhör den norra huskroppen
och omfattar entréplan och plan 1. Huskropparna delar tekniska system och hela kvarteret är ihopkopplat via garaget i källaren. Kvarterets namn är Kvartetten och det är kringgärdat av banvallen i norr, Skrivaregatan i söder.

Välkommen till kontoret som bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp, högt i tak och en makalös utsikt över Öresund. Allt för att du ska få all den energi du behöver för att ge ditt yttersta under arbetsdagen och fortfarande ha ork till kvällens alla aktiviteter. Detta tack vare våra högt ställda krav på aukustik, lufttemperatur och luftkvalitet i hela huset. Dessa tre faktorer gör inte bara arbetsdagen mer produktiv utan bidrar även till att Kvartetten är WELL-certifierad

Byggentreprenör är Peab Sverige AB och Starkas åtagande är projektering, tillverkning och montage av betongstomme.

Objekt: Kvartetten (fd Pulpeten 5)
Byggår: 2021-2022
Ort: Hyllie, Malmö
Byggherre: Wihlborgs Fastigheter AB
Arkitekt: Krook & Tjäder
Entreprenör: Peab Sverige AB
Miljöklass: Well
Starkas åtagande: Komplett Betongstomme

Projektplats

Starka Betongelement

Vi erbjuder kompletta stomsystem och flexibla systemlösningar till bland annat industrier, kontor, offentliga byggnader och bostäder. Alla våra produkter är godkända för användning i Svanen-märkta hus.

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Vi svarar gärna på Era frågor!

Kontakta enskilda medarbetare via kontaktuppgifter nedan eller maila till info@starka.se.
Försäljning / Projektledning
Inköp
Konstruktion
Montage
Produktion
Ledning
Adminstration
Hållbarhet
Transport/Planering