Referenser

Kv. Priorn 5, Malmö

Kontor och verksamhetshus i Kv Priorn 5

Kv Priorn 5 består av 16 000 kvadratmeter fördelat på upp till åtta våningar. Fastigheten kommer att kunna erbjuda utmärkta lokaler för kontor, showroom och andra verksamheter. Markplanet öppnas upp och ger liv och energi till platsen, samt mervärden till kvarteret och de som arbetar här. Kontoren blir toppmoderna, superflexibla och i ligger i ett fenomenalt läge 100 meter från Triangelns tågstation.

Högsta miljöklass

Visionen för Priorn 5 är absolut högsta miljöklass, och fastigheten kommer att miljöcertifieras enligt LEED Platinum. Det innebär bland annat att vi använder Byggvarubedömningen vid materialval och satsar på marknadens smartaste energilösningar. Transporter till och från fastigheter har stor miljöpåverkan, och för att främja miljövänliga transportmedel görs en cykelparkering och omklädningsrum i trygg och tillgänglig miljö.

Inflyttning i Kv Priorn 5 planerad till 2019/2020

Byggår: Byggstart 2017
Byggherre: Vasakronan
Arkitekt: White Arkitekter
Entreprenör: MVB Syd AB
Starkas åtagande: Projektering och leverans av HDf, Betongsockel, Utsmyckningselement i fasad

Starka Betongelement

Vi erbjuder kompletta stomsystem och flexibla systemlösningar till bland annat industrier, kontor, offentliga byggnader och bostäder. Alla våra produkter är godkända för användning i Svanen-märkta hus.

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Vi svarar gärna på Era frågor!

Kontakta enskilda medarbetare via kontaktuppgifter nedan eller maila till info@starka.se.
Försäljning / Projektledning
Inköp
Konstruktion
Montage
Produktion
Ledning
Adminstration
Hållbarhet
Transport/Planering