Referenser

Kv. Priorn 5, Malmö

Kontor och verksamhetshus i Kv Priorn 5

Kv Priorn 5 består av 16 000 kvadratmeter fördelat på upp till åtta våningar. Fastigheten erbjuder utmärkta lokaler för kontor, showroom och andra verksamheter. Markplanet är öppet och ger liv och energi till platsen, samt mervärden till kvarteret och de som arbetar här. Kontoren är toppmoderna, superflexibla och i ligger i ett fenomenalt läge 100 meter från Triangelns tågstation.

Priorn 5 är i absolut högsta miljöklass, och fastigheten är miljöcertifieras enligt LEED Platinum. Det innebär bland annat att Byggvarubedömningen använts vid materialval och att man satsat på marknadens smartaste energilösningar. Transporter till och från fastigheter har stor miljöpåverkan, och för att främja miljövänliga transportmedel har en cykelparkering och omklädningsrum i trygg och tillgänglig miljö gjorts.

Objekt: Kv Priorn 5
Ort: Malmö
Byggherre: Vasakronan
Arkitekt: White Arkitekter
Entreprenör: MVB Syd AB
Miljöklass: LEED Guld
Starkas åtagande: Projektering och leverans av HDf, Betongsockel, Utsmyckningselement i fasad

Starka Betongelement

Vi erbjuder kompletta stomsystem och flexibla systemlösningar till bland annat skolor, industrier, kontor, offentliga byggnader och bostäder. Alla våra produkter har utgivna EPDer och är registrerade och bedömda i Byggvarubedömningen. De är godkända för användning i Svanen-märkta hus. Vi levererar enligt hållbarhetskraven för Miljöbyggnad, Leed, Breeam och Noll CO2.

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Vi svarar gärna på Era frågor!

Kontakta enskilda medarbetare via kontaktuppgifter nedan eller maila till info@starka.se.
Försäljning / Projektledning
Inköp
Konstruktion
Montage
Produktion
Ledning
Adminstration
Hållbarhet
Transport/Planering