Referenser

Klockelund i Farsta

I vackra Klockelund, ett stenkast från Farsta centrums närservice, kommer vi att bygga cirka 120 Svanenmärkta bostäder. Lägenheterna har alla en välplanerad och yteffektiv planlösning med fint ljusinsläpp. Husen byggs med närhet till både promenadstråk, strand och med närheten till Stockholms stadsliv.

I Starkas åtagande ingår projektering, tillverkning och montage av tegelväggar, bärande innerväggar, massiva förspända bjälklag med ingjutna installationer, balkonger, stomkompletterande stål.

Objekt: Klockelund
Byggår: 2024-2025
Ort: Farsta
Byggherre: Åke Sundvall Byggnads AB
Arkitekt: Bergkrantz
Entreprenör: Åke Sundvall Byggnads SB
Miljöklass: Svanenmärkt
Starkas åtagande: projektering, tillverkning och montage av tegelväggar, bärande innerväggar, massiva förspända bjälklag med ingjutna installationer, balkonger, stomkompletterande stål.

Starka Betongelement

Vi erbjuder kompletta stomsystem och flexibla systemlösningar till bland annat skolor, industrier, kontor, offentliga byggnader och bostäder. Alla våra produkter har utgivna EPDer och är registrerade och bedömda i Byggvarubedömningen. De är godkända för användning i Svanen-märkta hus. Vi levererar enligt hållbarhetskraven för Miljöbyggnad, Leed, Breeam och Noll CO2.

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Vi svarar gärna på Era frågor!

Kontakta enskilda medarbetare via kontaktuppgifter nedan eller maila till info@starka.se.
Försäljning / Projektledning
Inköp
Konstruktion
Montage
Produktion
Ledning
Adminstration
Hållbarhet
Transport/Planering