Referenser

Galoppen 1 i Fosie i Malmö

Ny miljöcertifierad anläggning åt Caldic, Byggherre är Wihlborgs

Nu uppför Wihlborgs en ny, effektivt planerad miljöbyggnad åt Caldic Ingredients Nordic. Den nya anläggningen på 10.000 kvm planeras att certifieras enligt Miljöbyggnad nivå Guld och kommer att inrymma både kontor och fabrik. Caldic är en av världens främsta aktörer inom handel med specialingredienser till livsmedel, personlig omvårdnad och industriprodukter.

Den nya siten innebär en samlokalisering av det nordiska huvudkontoret och två livsmedelsfabriker. Globalt har företaget cirka 4000 medarbetare runt om i världen och den nordiska verksamheten har kontor i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Den nya anläggningen kommer att omfatta cirka 90 arbetstillfällen och förväntas stå redo för inflyttning hösten 2025. Starkas beställare är Elementa Plåt AB som är stomentreprenör och totalentreprenör är PEAB. Vårt åtagtande är att projektera, tillverka och montera håldäcksbjälklag och innerväggar.

Objekt: Galoppen 1
Byggår: 2024-2025
Ort: Fosie i Malmö
Byggherre: Wihlborgs Fastigheter AB
Entreprenör: Totalentreprenör PEAB, vår beställare Elementa Plåt AB
Miljöklass: Miljöbyggnad Guld
Starkas åtagande: projektera, tillverka och montera håldäcksbjälklag och innerväggar

Projektplats

Starka Betongelement

Vi erbjuder kompletta stomsystem och flexibla systemlösningar till bland annat skolor, industrier, kontor, offentliga byggnader och bostäder. Alla våra produkter har utgivna EPDer och är registrerade och bedömda i Byggvarubedömningen. De är godkända för användning i Svanen-märkta hus. Vi levererar enligt hållbarhetskraven för Miljöbyggnad, Leed, Breeam och Noll CO2.

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Vi svarar gärna på Era frågor!

Kontakta enskilda medarbetare via kontaktuppgifter nedan eller maila till info@starka.se.
Försäljning / Projektledning
Inköp
Konstruktion
Montage
Produktion
Ledning
Adminstration
Hållbarhet
Transport/Planering