Referenser

DSV logistiklager i Landskrona

Under hösten 2022 tar DSV det första spadtaget till ett gigantiskt byggprojekt på 175 000 m2 i anslutning till befintlig logistikanläggning i Landskrona som därmed kommer bli ett av Nordens största logistikcenter. Den nya anläggningen kommer även omfatta temperaturkontrollerade lagerzoner på 70 000 m2. Hållbarhet kommer att vara ett viktigt fokusområde i byggnadsdesignen och under hela byggprocessen.

Hållbar lagerhållning

DSVs nya lagerytor i Landskrona kommer att certifieras enligt BREEAM Excellent, som är världens ledande vetenskapligt baserade certifieringssystem för hållbarhet inom byggprojekt. Inte bara byggnaderna, utan även byggarbetet måste vara extremt balanserat och skydda miljön för att man ska kunna uppnå den ovanliga och mycket höga certifieringsnivån för den här typen av logistikbyggen.

Objekt: DSV Logistikcentrum
Byggår: 2022-2024
Ort: Landskrona
Byggherre: DSV Solutions Sweden AB
Entreprenör: Nordec OY
Miljöklass: BREEAM Excellent
Starkas åtagande: Projektering, tillverkning och montage av 21300 m2 håldäckselement som entresolbjälklag i båda lagerbyggnaderna samt mellanbjälklag o takbjälklag på kontoret.

Projektplats

Starka Betongelement

Vi erbjuder kompletta stomsystem och flexibla systemlösningar till bland annat industrier, kontor, offentliga byggnader och bostäder. Alla våra produkter är godkända för användning i Svanen-märkta hus.

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Vi svarar gärna på Era frågor!

Kontakta enskilda medarbetare via kontaktuppgifter nedan eller maila till info@starka.se.
Försäljning / Projektledning
Inköp
Konstruktion
Montage
Produktion
Ledning
Adminstration
Hållbarhet
Transport/Planering