Referenser

Miljöcertifierat

Brf Gnistra mitt i Haninge

Bostäder på bästa pendlarläge i Vegastaden

Mitt i Haninge och Vega har en småstad vuxit fram. I Brf Gnistra har Ikano Bostad byggt nya bostäder om 1-4 rum och kök  med pendeltåget utanför dörren, och naturen runt hörnet. Starka har projekterat, tillverkat och monterat betongstomme bestående av sandwichytterväggar, massiva innerväggar, förspända bjälklagsplattor, balkonger.

Det är något visst med att ha nära till det mesta som behövs för att vardagen ska fungera smidigt. Det gör det hela rätt enkelt, och tryggt!

En enkel vardag i Vega

 

Objekt: Brf Gnistra
Ort: Haninge
Byggherre: Ikano Bostad
Miljöklass: Svanen
Starkas åtagande: Projekterar, tillverkar, levererar och monterar betongstomme bestående av sandwichytterväggar, massiva innerväggar, förspända bjälklagsplattor, balkonger.

Projektplats

Starka Betongelement

Vi erbjuder kompletta stomsystem och flexibla systemlösningar till bland annat skolor, industrier, kontor, offentliga byggnader och bostäder. Alla våra produkter har utgivna EPDer och är registrerade och bedömda i Byggvarubedömningen. De är godkända för användning i Svanen-märkta hus. Vi levererar enligt hållbarhetskraven för Miljöbyggnad, Leed, Breeam och Noll CO2.

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Vi svarar gärna på Era frågor!

Kontakta enskilda medarbetare via kontaktuppgifter nedan eller maila till info@starka.se.
Försäljning / Projektledning
Inköp
Konstruktion
Montage
Produktion
Ledning
Adminstration
Hållbarhet
Transport/Planering