Referenser

Brf Gnistra mitt i Haninge

Bostäder på bästa pendlarläge i Vegastaden

Mitt i Haninge och Vega växer en småstad fram. I Brf Gnistra bygger Ikano Bostad nya bostäder om 1-4 rum och kök  med pendeltåget utanför dörren, och naturen runt hörnet. Starka projekterar, tillverkar, levererar och monterar betongstomme bestående av sandwichytterväggar, massiva innerväggar, förspända bjälklagsplattor, balkonger.

Det är något visst med att ha nära till det mesta som behövs för att vardagen ska fungera smidigt. Det gör det hela rätt enkelt, och tryggt!

En enkel vardag i Vega

Strax söder om Stockholm hittar du Haninge och Brf Gnistra. Här bygger Ikano bostad nya lägenheter precis intill pendeltågstationen på bästa läge. Du kommer in till stan på bara 25 minuter, så det fungerar utmärkt för dig som behöver pendla dagligen eller vill ha nära till city. I Vegastaden finns också allt du behöver för att vardagen ska vara smidig och enkel. Som att hämta upp middagen på vägen hem från jobbet, eller att plocka träningsväskan och vara på gymmet några minuter senare. Det finns också stora möjligheter för ett aktivt liv utomhus – för här är grönskan aldrig långt borta. Du kan vandra, jogga och cykla i de olika strövområdena och skogarna. Eller varför inte ta en simtur i någon av de tre sjöarna som ligger inom cykelavstånd?

Nyproduktion i Haninge

Lika smidigt som du tar dig in till Stockholm – lika lätt kommer du tillbaka igen. I Brf Gnistra byggs totalt 115 nya lägenheter med ett kvadratsmart tänk.

Objekt: Brf Gnistra
Byggår: 2021-2022
Ort: Haninge
Byggherre: Ikano Bostad
Miljöklass: Svanen
Starkas åtagande: Projekterar, tillverkar, levererar och monterar betongstomme bestående av sandwichytterväggar, massiva innerväggar, förspända bjälklagsplattor, balkonger.

Projektplats

Starka Betongelement

Vi erbjuder kompletta stomsystem och flexibla systemlösningar till bland annat industrier, kontor, offentliga byggnader och bostäder. Alla våra produkter är godkända för användning i Svanen-märkta hus.

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Vi svarar gärna på Era frågor!

Kontakta enskilda medarbetare via kontaktuppgifter nedan eller maila till info@starka.se.
Försäljning / Projektledning
Inköp
Konstruktion
Montage
Produktion
Ledning
Adminstration
Hållbarhet
Transport/Planering