Referenser

Miljöcertifierat

Årstahusen i Årstaberg, Brf Beundra

Kv Årstahusen i Årstaberg skall sammanlagt inrymma 350 lägenheter

Ikano bostads kvarter i Årstaberg som börjar med Kv Årstahusen och första Brf Beundra, där hela 24 våningar reser sig på ett fantastiskt läge mitt mellan natur och city med lägenheter som har vidsträckt utsikt över vackra Stockholm. . Här hittar du allt från den mindre ettan för förstagångsköparen till den större fyran för hela familjen – och allt däremellan.

#Hållbarabostäder

Lägenheter för alla

Inbäddad mellan stadspuls och grönska får du alla förutsättningar för en härlig vardag. Här finns naturen ständigt närvarande, med bland annat Årstaskogen som bjuder på allt från vackra promenadslingor till badplatser och utegym. Därifrån kan du också promenera hela vägen till moderna Liljeholmskajen, där du kan utnyttja restaurangutbudet med vacker utsikt över Årstaviken. Vill du istället uppleva genuina 50-talsmiljöer har du nära till Årsta centrum, med flera butiker och små spännande matställen.

Objekt: Kv Årstahusen med början av Brf Beundra
Byggår: 2021-2023
Ort: Årstaberg, Stockholm
Byggherre: Ikano Bostad
Arkitekt: Tengbom Arkitekter
Miljöklass: Svanenmärkt
Starkas åtagande: Starka projekterar, tillverkar och monterar betongstommen

Projektplats

Starka Betongelement

Vi erbjuder kompletta stomsystem och flexibla systemlösningar till bland annat skolor, industrier, kontor, offentliga byggnader och bostäder. Alla våra produkter har utgivna EPDer och är registrerade och bedömda i Byggvarubedömningen. De är godkända för användning i Svanen-märkta hus. Vi levererar enligt hållbarhetskraven för Miljöbyggnad, Leed, Breeam och Noll CO2.

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Vi svarar gärna på Era frågor!

Kontakta enskilda medarbetare via kontaktuppgifter nedan eller maila till info@starka.se.
Försäljning / Projektledning
Inköp
Konstruktion
Montage
Produktion
Ledning
Adminstration
Hållbarhet
Transport/Planering