2020-10-28

Starkas koncernchef Lena Holst kan bli Årets Entreprenör

Lena Holst står som finalist i regionfinalen för EY Entrepreneur Of The Year. Priset syftar till att synliggöra entreprenörer och öka intresset för entreprenörskap. ”Vi är tredje generationen entreprenörer och Starka fyller 90 år i år. Därför är det extra roligt att få denna nominering”, kommenterar Lena Holst finalplatsen.


– Med en bibehållen entreprenörsanda från vår farfar, som sedan vidareutvecklades av hans söner och våra fäder, har vi nu valt att fokusera på beständiga och hållbara byggnader samt vårt nischområde stödmurar, samt trafik- och järnvägsprodukter, säger Lena Holst, Koncernchef Starka AB.

Priset delas ut regionalt, nationellt och internationellt och i de sex regionfinalerna utses en vinnare som sedan går vidare till en nationell final.

– Tillsammans med våra duktiga medarbetare och i nära samarbete med våra kunder är vi mycket stolta över att satsa på hållbart byggande. Byggnader och våra övriga produkter av betong har en väldigt lång livslängd, vilket är bra för miljön. Framtidens fokus ligger på just hållbart byggande, för en hållbar framtid, säger Lena Holst.