2011-03-07

Släpp loss fantasin med skräddargjutna plattor från Starka

Med betongplattorna Plaza by Starka® är det möjligt att skapa unika sommarrum ute, efter egna idéer.  Detta tack vare att plattorna kan måttbeställas i olika storlekar. Plattorna kan skräddargjutas på upp till två gånger två meter, vilket ger möjlighet att designa exklusiva, dramatiska uterum och miljöer. Ett exempel är en villa i Danmark som garanterat får en unik markbeläggning.

I Danmark är många projekt på gång för privatpersoner varav ett gäller en lyxvilla där ägaren vill ha en unik estetisk look.

–  Plazas vackra rena linjer ger en otrolig möjlighet att spegla modern design i glas och stål även på markplanet som ingen annan betongplatta kan. Plattorna ger en estetisk utformning med ett minimalistiskt uttryckssätt. Det är bara att släppa loss fantasin eftersom plattorna skräddargjuts efter kundens anvisningar, vilket möjliggör obegränsade konstruktioner. Du får ett alldeles eget unikt grafiskt mönster beroende på hur du väljer att lägga dem, säger Christian Lundeborg, regionchef på Starka Betongindustrier i Danmark.

Det är möjligt att få en platta på upp till fyra kvadratmeter eftersom plattorna kan beställas i olika storlekar med den största på två gånger två meter. Med den släta och vackra betongytan på Plaza by Starka® är det möjligt att skapa dramatiska rum och miljöer.

Plaza by Starka® finns i tjocklekarna 60 och 120 mm. Plattorna kan också dimensioneras för viss trafikbelastning, upp till trafikklass 1. Skräddargjutna plattor passar för såväl det privata hemmets uterum som för stadens utegolv i parker, trädgårdsanläggningar och uteplatser av olika slag. Enligt Christian Lundeborg är en del trafikprojekt på gång. I Sverige har Blekinge Tekniska Högskola, Huvudcampus i Karlskrona fått Plaza by Starka som gångvägar mellan ombyggda och nybyggda undervisningshus.

Det viktigaste för privatkonsumenten är att ha bra planering när uterummen i trädgården ska anläggas. Starka rekommenderar kunderna att skissa upp en plan som delar upp trädgården i olika rum med härliga platser i det fria för att lättare kunna planera in unika utegolv omgärdade med häckar, buskar och träd. Oavsett egna idéer är det möjligt att anpassa plattorna eftersom det går att måttbeställa dem. Starka hjälper gärna kunderna med anvisningar och läggningsverktyg.

För ytterligare information: Sussie Schwab, marknadskoordinator

Telefon: 044-20 25 37, 0702-61 25 37, För högupplösta bilder kontakta: sussie.schwab@starka.se

Eller ladda hem från http://www.starka.se/pressinformation.asp


Välkommen att besöka oss på
Hem & Villa 3-6 mars 2011arrangeras på Jägersro 
Monternummer: B:632

Nordiska Trädgårdar 24-27 mars, Stockholmsmässan
Monternummer: A38:10
Karta var Starkas monter finns, klicka här>>