2011-03-27

Nytt tillbehör – Starka Hårdfog

Nytt tillbehör – Starka Hårdfog

Starka Hårdfog är ett nytt tillbehör för att få en lyckad markbeläggning. Den nya produkten används främst för att täta vattengenomsläppliga fogar över 3 millimeter.

Starka Hårdfog finns i en 15-kilos plasthink. Hårdfogen är lämplig för lätt körbara ytor som till exempel garageuppfarter. Den passar utmärkt till Starkas Bradstoneprodukter, Åhussten och markstensmixer men även till övriga produkter som läggs med lite bredare fog.

Starkas härdande fogsand är en miljövänlig och frostbeständig fogsand som används till fogar från cirka 3 millimeter. Det är en enkomponentsprodukt som är lika enkel att arbeta med som traditionell fogsand. Fördelen är att den härdar efter ett dygn, vilket gör att risken för ogräsväxt i fogarna minskas. Beläggningen stärks upp och urlakning av fogarna förhindras. Ytan blir lättskött och ingen återfyllning behövs. Trots att fogsanden blir hård och svår för ogräs att ta sig igenom, är den ändå genomsläpplig för vatten.

Starka Hårdfog finns i tre kulörer; natur, grå och basalt (mörkgrå) och passar utmärkt tillträdgårdens gångar och utegolv. Hårdfogen används med fördel till Bradstone och Åhussten.

För ytterligare information: Sussie Schwab, marknadskoordinator

Telefon: 044-20 25 37, 0702-61 25 37, E-post: sussie.schwab@starka.se
För högupplösta bilder kontakta: sussie.schwab@starka.se

Eller ladda hem från http://www.starka.se/pressinformation.asp

Starka ställer ut på följande mässor, passa på att se Starkas inspirerande monter. Välkommen att besöka oss på:

Hem & Villa 3-6 mars 2011arrangeras på Jägersro

Nordiska Trädgårdar 24-27 mars, Stockholmsmässan
Monternummer: A38:10