2011-03-05

Nyheter från Starka Betongindustrier Starka utegolv — vackra och variationsrika

Vi finns på plats i Malmö (Hem och Villa 3-6 mars) och Stockholm (Nordiska Trädgårdar 24-27 mars) med en inspirerande monter fylld med nya produkter som passar in i alla typer av trädgårdar. Kom och träffa vår nye marknadschef Björn Olsson och vår marknadskoordinator Sussie Schwab. Hämta gärna vår senaste broschyr.

Du kan också bläddra i den här:

Starkas sortiment inom markprodukter kännetecknas av stor bredd. Tonvikten ligger på estetiskt tilltalande produkter, som till exempel har designats för att ge ett patinerat utseende. Vår produkt Bya-sten® blev en storsäljare i hela landet och är fortfarande idag en av de populäraste markstenarna. Ett utegolv från Starka innebär dels en tidsbeständig lösning, dels skapas estetiska mervärden i de mest skilda trädgårdsmiljöer. Det stora utbudet, med en mängd olika produktserier av skiftande färg och struktur samt många olika storlekar och former på plattorna, ger nästan oändliga variationsmöjligheter.

Produktionen av markprodukter är i hög grad automatiserad med hjälp av moderna datorstyrda maskiner vid våra anläggningar. All teknisk utveckling till trots har vi varit noga med att bevara hantverksskickligheten och känslan för betong som material. Hos oss på Starka kommer det därför alltid att finnas personal som exempelvis kan handgjuta en pollare eller kryssmejsla ett klot.

Bland starkas varumärke märks Bya-sten, Siena, Bradstone, EcoNox (klimatsmart betong), StackStone, Pisa2, Birka, Dolomit, Plaza by Starka m fl.
Starka har produktionsanläggningar i Lund, Kristianstad, Ängelholm och Arboga.

Representerade varumärken

  • Bradstone – Sverige
  • Bya-sten – Sverige
  • Dolomit by Starka – Sverige
  • Plaza by Starka – Sverige
  • Siena – Sverige
  • StackStone – Sverige
  • Starka – Sverige

För ytterligare information: Sussie Schwab, marknadskoordinator

Telefon: 044-20 25 37, 0702-61 25 37, E-post: sussie.schwab@starka.se
För högupplösta bilder kontakta: sussie.schwab@starka.se

Eller ladda hem från vårt bildarkiv>>

Starka ställer ut på följande mässor, med en inspirerande monter fylld med nya produkter som passar in i alla typer av trädgårdar.
Välkommen att besöka oss på

Hem & Villa 3-6 mars 2011, arrangeras på Jägersro 
Monternummer: B:632

Nordiska Trädgårdar 24-27 mars, Stockholmsmässan
Monternummer: A38:10
Karta var Starkas monter finns, klicka här>>