2012-02-24

Från granit till kalkborttagning – Starka lanserar en rad nyheter inför vårsäsongen 2012

Inför vårsäsongen 2012 lanserar Starka AB flertalet nyheter på marknaden. Alltifrån estetiska plattor med historiska vingslag till den funktionella kalkborttagningen som tar hand om och vårdar dina betongplattor och marksten.

I fyra färger – Silver Grey, Autumn Green, Fossil Buff och Modac, introduceras Sandsten. Med mjuka nyanser och en struktur i plattorna ges en livfull beläggning med känsla av åldrad historia. Sandstenen passar såväl runt poolen som till den egna uteplatsen.

I år introduceras även graniten i Starkas sortiment. Den tidslösa naturstenen som kräver minimalt med underhåll och skötsel och som naturligt passar in i den äldre trädgården likväl som den snyggt bryter av den mer moderna och strikta.

För att underlätta underhållet av din markbeläggning har Starka även tagit fram ett kalkborttagningsmedel. Ett djuprengörande medel mot kalk på dina betongplattor. Lätt att använda och med väldigt bra resultat.

Terrano Nova, ytterligare en medlem i Terrano-familjen, är en enklare variant av vår storsäljare Terrano. Den är skarpkantad och enfärgad med djupa klara färger: antracit, ljusgrå och sand.

 

Ni kan se alla våra nyheter i vår monter på Hem & Villa-mässan – Skånsk Trädgård, Malmömässan Hyllie, mellan den 1-4 mars. Kom gärna och besök vår monter!