2011-03-07

Två nya storlekar av Exklusiv Brilllians

Starka utökar sitt sortiment för att ge fler kombinationer inom markbeläggningen Exklusiv Brillians. Plattorna kompletterar den ursprungliga plattan på 40×40 centimeter för att konsumenterna ska kunna göra intressanta mixer av alla tre storlekarna.

Förutom storsäljaren 400 Helplatta, kan Starka nu också stoltsera med den stora 600 3/4-plattan, samt 400. De nya plattorna är i storlekarna 60×40 och 40×20 centimeter. Kombinationsmöjligheterna ökar och ger därmed en mer levande yta.

Utöver att Brilliansplattorna har en glänsande och skimrande yta är de också mjuka och sköna att gå barfota på. Därför passar de i direkt anslutning till ett uterum eller en altan där du dessutom lätt och enkelt kan hålla rent. Plattorna är både blästrade och impregnerade för att hålla smutsen borta. De finns i två exklusiva färger – svart och grå.  Med dessa nya format kan du nu skapa fler mönster och sätta lite blandad prägel på din beläggning, t ex på trädgårdsgången. Den lackade blanka ytan kan vara känslig för vassa stolsben eller liknande, men lugn, skulle repor uppstå finns en reparationssats att köpa till.

För ytterligare information: Sussie Schwab, marknadskoordinator

Telefon: 044-20 25 37, 0702-61 25 37, För högupplösta bilder kontakta: sussie.schwab@starka.se

Eller ladda hem från http://www.starka.se/pressinformation.asp


Välkommen att besöka oss på

Nordiska Trädgårdar 24-27 mars, Stockholmsmässan
Monternummer: A38:10
Karta var Starkas monter finns, klicka här>>

Starka Betongindustrier AB – skapar i betong för hus och mark. Vi är ett av de ledande företagen inom prefabricerade betongprodukter – för bygg och anläggningsverksamhet. Bland varumärkena finns Bya-sten®, Terrano®, Bradstone®, Econox®, Åhussten™ och Siena® med flera. Kunderna finns bland bygg- och anläggningsentreprenörer, kommuner och byggmaterialhandeln. Huvudkontoret ligger i Kristianstad och produkterna marknadsförs genom ett rikstäckande återförsäljarnät. Företaget har funnits i branschen i mer än 70 år och har ett stort sortiment av marksten, betongplattor, murar, betongelement, VA-system och fabriksbetong. Den privatägda koncernen omsätter 400 miljoner och har 200 anställda vid produktionsanläggningarna i Kristianstad och Södra Sandby där hela sortimentet visas i inspirerande visningsträdgårdar samt Ängelholm. Hemsida: www.starka.se