2015-10-02

Tre nya tjänster på Starka Betong

Vi Söker just nu en säljare till vår anläggning i Strängnäs.

Som innesäljare är du en del av innesäljteamet. Teamet offererar helhetslösningar till Starkas kunder. I det ingår att svara på offertförfrågningar, rådgöra och proaktivt föreslå lösningsförslag till kunden om deras produktbehov och leveranser, kalkylera jobb samt uppföljning. I försäljningen ingår hela Starkas produktsortiment av markbeläggning, stödmurar och VA-system. Du rapporterar till teamledaren för innesälj. Lämplig kandidat för rollen har vana av att arbeta med försäljning av byggmaterialprodukter och från arbete med kundrelationer via telefon. Erfarenhet från betongbranschen och/eller anläggningsjobb är meriterande.

Läs mer om tjänsten och ansök här Lediga Tjänster.

Vi Söker just nu en Teamledare för innesäljare till vår anläggning i Kristianstad.

Som teamledare för innesälj är du närmaste chef för övriga innesäljare (två placerade i Lund, en i Kristianstad och en i Strängnäs). Teamet offererar helhetslösningar till Starkas kunder. I det ingår att svara på offertförfrågningar, rådgöra och proaktivt föreslå lösningsförslag till kunden om deras produktbehov och leveranser, kalkylera jobben samt uppföljning. I försäljningen ingår hela Starkas produktsortiment av markbeläggning, stödmurar och VA-system. Du rapporterar till försäljningschefen. Lämplig kandidat för rollen är en engagerad teamledare med vana av att arbeta med försäljning av byggmaterial och från arbete med kundrelationer via telefon. Erfarenhet från betongbranschen och/eller anläggningsjobb är meriterande.

Läs mer om tjänsten och ansök här Lediga Tjänster.

Vi Söker just nu en Projektledare till Starka Betongelement i Kristianstad

Som projektledare är du en drivande part genom hela försäljningsprocessen, allt från att svara på och kalkylera offertförfrågning till prisförhandling, interndialog med produktion och avslut. Vi strävar efter att alltid leverera gedigen med nöjda kunder och kvalitet som resultat. Det är därför en viktig del i din roll som projektledare att bygga, upprätthålla samt utveckla kundrelationer med nya såväl som befintliga kunder. För att lyckas i rollen hos oss är du en utåtriktad person som har affärssinne och förmåga att komma till avslut, du ska också ha en lösningsorienterad och förtroendeingivande personlighet. Självklart är engagemang och för byggbranschen viktigt. Du måste ha byggteknisk utbildning minst på gymnasienivå samt erfarenhet från projektledning inom byggbranchen är meriterande. Har du dessutom vana från att leda lösningsorienterade försäljningsprocesser är även detta meriterande.

Läs mer om tjänsten och ansök här Lediga Tjänster.

Frågor om tjänsterna besvaras av personalchef Ingrid Tjersland 044 – 20 25 04