2016-07-01

Starkas pop-up blog sommar 2016

Under sommaren har vi en popupblogg på vår hemsida. Sex bloggare skriver om sina sommarnöjen och trädgårdsliv.

Under perioden 3 juli – 4 sep september öppnar vi på nytt upp vår popup-blogg på vår hemsida där sex olika bloggare under varsin tvåveckorsperiod delar med sig av sitt trädgårdsliv, sin sommar och massor av inspirerande bilder.

Först ut, med start söndagen den 3 juli, är det Livstilsbloggaren Sarianne Segersten, som inspirerar oss med bilder, tips och idéer. Hon skriver blandat om barn, trädgård, utelek och sommarliv.

Om två veckor är det dags för Kim Sjöberg, lärare och bloggerska med lek i sinnet. Hon kommer att prata om trädgården för de små, utelekar och inspiration med pyssel i betong och sten. Ytterligare en två veckorsperiod senare är det dags för Tony Johansson, vinnare av Trädgårdskampen i TV, som kommer att inspirera oss med olika trädgårdsanläggningar, tips och trädgårdsfakta. Görel Bockasten och hennes dotter Emelie ansluter efter Tony. Görel är inredningsredaktör på Egmont Tidskrifter och skriver om design och trender. Hennes dotter Emelie ger oss lite mer ungdomliga idéer och tips för trädgård och hem. Därefter sluter Helena Åhlund upp, trädgårdsdesigner och författare. Här blir det mycket inspiration från hennes eget trädgårdsparadis.

Vi hoppas ni kommer få mycket glädje av vår trädgårdssommar – med massor av inspiration från sex helt olika typer av personligheter, med sex olika sätt att njuta av den svenska sommaren.

Gå direkt till bloggen!

3 juli-17 juli Sarianne

18 juli – 31 juli Kim

1 aug – 14 aug Tony

15 aug – 28 aug Görel och Emelie

29 aug – 11 sep Helena