2015-07-31

Starka söker fyra nya medarbetare

Fyra nya tjänster utannonseras i Strängnäs, Kristianstad och Sydost. Vi tar emot ansökan via vår jobbsökssida på hemsidan. http://www.starka.se/lediga-tjanster/

Produktionsberedare till Starka Betongelement

Var med i en expansiv bransch med ett företag som ligger i framkant då det gäller produktion av väggar, pelare och HDF-bjälklag i betong.

Vi söker dig som gillar att vara spindeln i nätet genom att sköta beredningen i vår kundorderstyrda tillverkning i Kristianstad. Du är länken mellan konstruktion och produktion och du ser till att vi har alla underlag framme i tid. I tjänsten ingår även externa kontakter såsom projektspecifika inköp och/eller avrop mot gjorda avtal.

Vi tror att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och själv har arbetat en tid i en produktion med kundorderstyrd tillverkning. Du är noggrann med ett gott ordningssinne och tycker om när arbetstempot är högt. Du bör även ha goda kunskaper i Officepaketet och framförallt Excel.

Vi erbjuder ett spännande, utmanande och omväxlande arbete med många kontakter inom och utom företaget.

Vi finns på Näsby industriområde i utkanten av Kristianstad.

Intervjuer sker löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast.

Regionchef Sydost till Starka Betongindustrier

Rollen

Som regionchef ansvarar du för all försäljning inom ditt distrikt till entreprenörer och andra intressenter av markstensprodukter, stödmurar, VA-system.

Du kommer besöka och bearbeta såväl gamla som nya kunder inom distriktet. Arbetet sker självständigt och med en hög aktivitetsnivå för att uppfylla de mål som sätts av företagsledningen. Rollen är viktig för Starka och du förväntas även att aktivt bidra till att utveckla företagets produkter och erbjudande, omvärldsbevaka och rapportera väsentliga händelser inom distriktet och ansvarsområdet.

Kandidatprofil

Lämplig kandidat för rollen har stor vana av att arbeta inom bygg och anläggningssektorn. Utbildningsbakgrund på minst gymnasienivå, gärna teknisk bakgrund. En förmåga att kunna driva affärer, se helheten och bygga långsiktiga relationer som på ett lönsamt sätt stödjer företagets mål.

Specifika kunskapskrav

  • Kunskap inom VA-system i betong och plast
  • Datavana Officepaket och gärna erfarenhet av arbete i affärssystem
  • Flerårig erfarenhet av bygg och anläggningssektorn med en hög förståelse hur affärsprocesserna fungerar och drivs
  • Flerårig erfarenhet av eget säljansvar inklusive budget och resultatansvar
  • Förmåga att tydligt uttrycka sig i tal och skrift på svenska

Personliga egenskaper

  • Drivkraft, resultat och målinriktad
  • Förmåga att driva projekt och affärer framåt, förmåga till avslut
  • Lösningsorienterad
  • Förmåga att se strategiskt och planera framåt
  • Lagspelare som har förmåga att balansera kundkrav mot bolagets förmåga

Tjänsten kräver körkort och innebär resor med övernattningar.

Intervjuer sker löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast.

Maskinoperatörer till Starka Betongindustrier i Strängnäs

Till vår nyetablerade fabrik i Strängnäs söker vi 2 maskinoperatörer

Som maskinoperatör ingår du i en liten tight grupp som ska se till att maskinen alltid är igång och producerar kvalitetsriktiga markstensprodukter efter ett produktionsschema. Maskinen ska alltid hållas i ordning och vara redo för nästa skift, därför ska du ha ett stortintresse för att underhålla och reparera maskiner. Din huvudplacering är att sköta maskinen men du ska även kunna hjälpa till vid andra stationer som backup och extra stöd.

Då vi är i ett uppbyggnads skede är det ytterst viktigt att hitta rätt medarbetare som vill hjälpa oss vidare i vår utveckling. Arbetstiderna är 2-skift.

Detta är ett självständigt och variationsrikt arbete och tjänsten innebär ett stort ansvar. Du kommer att vara del av en organisation med korta beslutsvägar som uppmuntrar till eget ansvar, diskussioner, samtal och egna i initiativ.

För att lyckas i rollen hos oss ska du ha jobbat med liknande arbetsuppgifter några år och ha med dig en utbildning från gymnasiets maskinteknik eller en likvärdig KY utbildning. Arbetet kan ibland vara tungt och bullrigt men processen ska alltid vara igång. Samarbetsförmågan inom den lilla gruppen är mycket viktig och alla måste hjälpas åt när så behövs. Jobbet kräver egen handlingskraft för att lösa problem, stora som små.Vi ser gärna att du är svetskunnig samt duktig och intresserad av att ”skruva” på maskinen. Vi förutsätter att du har god datavana samt kunskaper i att använda officepaketet, framför allt från excel, samt rapporterat in produktion i något affärssystem tidigare.

Vi ser fram emot din ansökan men har du frågor om tjänsten besvaras dessa gärna av Kenneth Eriksson 0152-717909 eller Personalchef Ingrid Tjersland 044-202504