2011-03-07

Radiestenar från Starka skapar vindlande vackra trädgårdsmiljöer

Med Starkas nya svängda radiestenar för både gångar och murar kan du skapa unika böljande trädgårdar. Du får exklusiva slingrande gångar och runda planteringar. De är var och en ett perfekt komplement till beläggningar med Bradstone Wetherdale respektive Old Town.

Bradstone Wetherdale Radiesten är ett spännande tillägg till Wetherdales övriga sortimetet som ger en känsla av nybruten sten. De nya bågformade stenarna ger det där lilla extra som slingrande trädgårdsgångar eller bara som en bekväm trampsten i en rabatt. Wetherdale Radisten kan användas för att göra hela eller halva cirklar eller trädringar. De kan också användas till svängda gångstigar som vindlar fram genom gräsmattan eller planteringen.

Bradstone Old Town Mur Radie är ett vackert tillägg och passar in i de flesta miljöer.

Radiestenen är liksom Bradstonesortimentet en handtillverkad produkt som passar utmärkt till svängda murar eller för att göra runda planteringar eller en snyggt rundad trappa. Stenarna ger ett vackert intryck av staplade stenblock. Old Town Mur finns i färgen Wethered Limestone. Old Town Mur kan användas som stödmur upp till 48 cm.

För ytterligare information: Sussie Schwab, marknadskoordinator

Telefon: 044-20 25 37, 0702-61 25 37, För högupplösta bilder kontakta: sussie.schwab@starka.se
Eller ladda hem från http://www.starka.se/pressinformation.asp

Starka ställer ut påNordiska Trädgårdar, med en inspirerande monter fylld med nya produkter som passar in i alla typer av trädgårdar.
Välkommen att besöka oss på

Nordiska Trädgårdar 24-27 mars, Stockholmsmässan
Monternummer: A38:10
Karta var Starkas monter finns, klicka här>>

Starka Betongindustrier AB – skapar i betong för hus och mark. Vi är ett av de ledande företagen inom prefabricerade betongprodukter – för bygg och anläggningsverksamhet. Bland varumärkena finns Bya-sten®, Terrano®, Bradstone®, Econox®, Åhussten™ och Siena® med flera. Kunderna finns bland bygg- och anläggningsentreprenörer, kommuner och byggmaterialhandeln. Huvudkontoret ligger i Kristianstad och produkterna marknadsförs genom ett rikstäckande återförsäljarnät. Företaget har funnits i branschen i mer än 70 år och har ett stort sortiment av marksten, betongplattor, murar, betongelement, VA-system och fabriksbetong. Den privatägda koncernen omsätter 400 miljoner och har 200 anställda vid produktionsanläggningarna i Kristianstad och Södra Sandby där hela sortimentet visas i inspirerande visningsträdgårdar samt Ängelholm. Hemsida: www.starka.se