2011-03-07

Nytt tillbehör – Starka Hårdfog

Starka Hårdfog är ett nytt tillbehör för att få en lyckad markbeläggning. Den nya produkten används främst för täta men vattengenomsläppliga fogar över 3 millimeter.

Starka Hårdfog finns i en 15-kilos plasthink. Hårdfogen är lämplig för lätt körbara ytor som till exempel garageuppfarter. Den passar utmärkt till Starkas Bradstoneprodukter, Åhussten och markstensmixer men även till övriga produkter som läggs med lite bredare fog.

Starkas härdande fogsand är en miljövänlig och frostbeständig fogsand som används till fogar från cirka 3 millimeter. Det är en enkomponentsprodukt som är lika enkel att arbeta med som traditionell fogsand. Fördelen är att den härdar efter ett dygn, vilket gör att risken för ogräsväxt i fogarna minskas. Beläggningen stärks upp och urlakning av fogarna förhindras. Ytan blir lättskött och ingen återfyllning behövs. Trots att fogsanden blir hård och svår för ogräs att ta sig igenom, är den ändå genomsläpplig för vatten. Starka Hårdfog finns i tre kulörer; natur, grå och basalt (mörkgrå) och passar utmärkt till trädgårdens gångar och utegolv. Hårdfogen används med fördel till Bradstone och Åhussten.

För ytterligare information: Sussie Schwab, marknadskoordinator

Telefon: 044-20 25 37, 0702-61 25 37, För högupplösta bilder kontakta: sussie.schwab@starka.se
Eller ladda hem från http://www.starka.se/pressinformation.asp


Välkommen att besöka oss på

Nordiska Trädgårdar 24-27 mars, Stockholmsmässan
Monternummer: A38:10
Karta var Starkas monter finns, klicka här>>

Starka Betongindustrier AB – skapar i betong för hus och mark. Vi är ett av de ledande företagen inom prefabricerade betongprodukter – för bygg och anläggningsverksamhet. Bland varumärkena finns Bya-sten®, Terrano®, Bradstone®, Econox®, Åhussten™ och Siena® med flera. Kunderna finns bland bygg- och anläggningsentreprenörer, kommuner och byggmaterialhandeln. Huvudkontoret ligger i Kristianstad och produkterna marknadsförs genom ett rikstäckande återförsäljarnät. Företaget har funnits i branschen i mer än 70 år och har ett stort sortiment av marksten, betongplattor, murar, betongelement, VA-system och fabriksbetong. Den privatägda koncernen omsätter 400 miljoner och har 200 anställda vid produktionsanläggningarna i Kristianstad och Södra Sandby där hela sortimentet visas i inspirerande visningsträdgårdar samt Ängelholm. Hemsida: www.starka.se