2011-03-07

Ny kantsten från Starka ger ett lyft i trädgården

Ytterligare en kantsten från Starka har sett dagens ljus. Denna är 700x70x350 millimeter (mm) jämfört med den tidigare med måtten 500x50x250 mm. Kantsten ger inte bara ett vackert intryck utan även stabilitet längs planteringar och rabatter.

Med kantsten kan du få ordning och reda i din trädgård. Jord från rabatten och småsten från grusgången blandas inte. Kantstenen kan användas på olika sätt, på bredden eller på höjden i kombination med Starkas andra markbeläggningar. Variationsmöjligheterna är oändliga.

Dessutom kan du låta dina växter fastställa vilken färg kantstenen ska ha. Du kan helt enkelt få ett riktigt lyft i trädgården. Så låt din fantasi blomstra!

För ytterligare information: Sussie Schwab, marknadskoordinator

Telefon: 044-20 25 37, 0702-61 25 37, För högupplösta bilder kontakta: sussie.schwab@starka.se
Eller ladda hem från http://www.starka.se/pressinformation.asp


Välkommen att besöka oss på

Nordiska Trädgårdar 24-27 mars, Stockholmsmässan
Monternummer: A38:10
Karta var Starkas monter finns, klicka här>>

Starka Betongindustrier AB – skapar i betong för hus och mark. Vi är ett av de ledande företagen inom prefabricerade betongprodukter – för bygg och anläggningsverksamhet. Bland varumärkena finns Bya-sten®, Terrano®, Bradstone®, Econox®, Åhussten™ och Siena® med flera. Kunderna finns bland bygg- och anläggningsentreprenörer, kommuner och byggmaterialhandeln. Huvudkontoret ligger i Kristianstad och produkterna marknadsförs genom ett rikstäckande återförsäljarnät. Företaget har funnits i branschen i mer än 70 år och har ett stort sortiment av marksten, betongplattor, murar, betongelement, VA-system och fabriksbetong. Den privatägda koncernen omsätter 400 miljoner och har 200 anställda vid produktionsanläggningarna i Kristianstad och Södra Sandby där hela sortimentet visas i inspirerande visningsträdgårdar samt Ängelholm. Hemsida: www.starka.se