2011-03-07

Ny exklusiv platta från Starka – Exklusiv Mineral

En ny exklusiv platta, Mineral 400 Helplatta, är en nykomling i sortimentet Exklusiv. Den har en blästrad yta med en mjukt, svagt kullrig struktur. Plattan är lätt att kombinera med annan marksten.

Det är i kombinationen som du kan få en spännande och levande trädgård. De är lättplacerade och passar perfekt på uteplatsen, vid grillen, poolområdet, entrén eller trädgårdsgången hela vägen in i uterummet. Plattan finns i Starkas mörka antracitfärg.

För ytterligare information: Sussie Schwab, marknadskoordinator

Telefon: 044-20 25 37, 0702-61 25 37, För högupplösta bilder kontakta: sussie.schwab@starka.se
Eller ladda hem från http://www.starka.se/pressinformation.asp

Starka ställer ut på

Nordiska Trädgårdar 24-27 mars, Stockholmsmässan
Monternummer: A38:10
Karta var Starkas monter finns, klicka här>>

Välkokmmen att besöka oss!

Starka Betongindustrier AB – skapar i betong för hus och mark. Vi är ett av de ledande företagen inom prefabricerade betongprodukter – för bygg och anläggningsverksamhet. Bland varumärkena finns Bya-sten®, Terrano®, Bradstone®, Econox®, Åhussten™ och Siena® med flera. Kunderna finns bland bygg- och anläggningsentreprenörer, kommuner och byggmaterialhandeln. Huvudkontoret ligger i Kristianstad och produkterna marknadsförs genom ett rikstäckande återförsäljarnät. Företaget har funnits i branschen i mer än 70 år och har ett stort sortiment av marksten, betongplattor, murar, betongelement, VA-system och fabriksbetong. Den privatägda koncernen omsätter 400 miljoner och har 200 anställda vid produktionsanläggningarna i Kristianstad och Södra Sandby där hela sortimentet visas i inspirerande visningsträdgårdar samt Ängelholm. Hemsida: www.starka.se