2015-04-15

Naturnära Beläggning med medelhavskänsla

God design på de rätta produkterna är nyckeln till framgång. Bradstone-produkterna gör förvandlingen av trädgården till en okomplicerad och tillfredsställande process. Med sin sköna medelhavskänsla verkar de i harmoni med omgivningen.

Travertin har en lång historia som går hela vägen tillbaka till romartiden. Romarna byggde många av sina stora mästerverk med dessa byggstenar av kalksten.

Med den unika tillverkningsmetoden från Bradstone har vi fått fram en beläggning som efterliknar denna vackra bergart, så att du kan skapa dina egna små mästerverk i trädgården. Tjusigast blir det om du blandar olika storlekarna i oregelbundna mönster. Då skapar du en vacker och livfull yta samtidigt som du bryter det fyrkantiga och regelbundna.

Den åldersbehandlade ytan på Travino har en spräcklig nyansering med små håligheter och mönsterådringar som fångar den patinerade karaktären. Kanterna är raka för att underlätta läggningen. Plattorna finns i tre olika format 600x400x35 mm, 400x400x35 mm och 400x200x35 mm. som kan blandas i fantasifulla mönster.

För leverans- och prisinformation hänvisar vi till våra återförsäljare. www.starka.se/aterforsaljare

För mer information och bildmaterial, besök vår hemsida, www.starka.se/travino