2011-03-05

Exklusiv Patina – en skön nyhet från Starka Betongindustrier

Starka kompletterar sitt sortiment Patina med en platta i 60 millimeter tjocklek. Patina är en markbeläggning med mjukare ytstruktur och varmare färgskala. Den är både vacker och skön att gå på.  Därför passar den perfekt både på uteplatsen och på trädgårdsgångarna.

Produkter motsvarar högt ställda krav på styrka och skönhet. De patinerade plattorna ger ett genuint och gediget intryck eftersom de är åldersbehandlade. De är lämpliga i alla miljöer där du vill skapa vackra och unika uterum. Plattan kan också användas till garageuppfarten.

Nu finns Patinaplattan i 60 mm tjocklek. Plattan tillverkas i tre ljusa nyanser: grå/vit, beige och mellangrå.

För ytterligare information: Sussie Schwab, marknadskoordinator

Telefon: 044-20 25 37, 0702-61 25 37, För högupplösta bilder kontakta: sussie.schwab@starka.se
Eller ladda hem från http://www.starka.se/pressinformation.asp


Välkommen att besöka oss på

Nordiska Trädgårdar 24-27 mars, Stockholmsmässan
Monternummer: A38:10
Karta var Starkas monter finns, klicka här>>

Starka Betongindustrier AB – skapar i betong för hus och mark. Vi är ett av de ledande företagen inom prefabricerade betongprodukter – för bygg och anläggningsverksamhet. Bland varumärkena finns Bya-sten®, Terrano®, Bradstone®, Econox®, Åhussten™ och Siena® med flera. Kunderna finns bland bygg- och anläggningsentreprenörer, kommuner och byggmaterialhandeln. Huvudkontoret ligger i Kristianstad och produkterna marknadsförs genom ett rikstäckande återförsäljarnät. Företaget har funnits i branschen i mer än 70 år och har ett stort sortiment av marksten, betongplattor, murar, betongelement, VA-system och fabriksbetong. Den privatägda koncernen omsätter 400 miljoner och har 200 anställda vid produktionsanläggningarna i Kristianstad och Södra Sandby där hela sortimentet visas i inspirerande visningsträdgårdar samt Ängelholm. Hemsida: www.starka.se