2015-06-09

Ett nytt spännande referensobjekt i Ängelholm

RÖNNE BRYGGA LIGGER I HJÄRTAT AV ÄNGELHOLM, MED ROGIVANDE RÖNNE Å PÅ ENA SIDAN OCH DET PULSERANDE STADSLIVET ÅT ANDRA HÅLLET.

Starka i Ängelholm levererar för fullt stödmurar, blocksteg (grå & antracit) och entréplan till detta snygga projekt precis vid vattnet. Produkterna ska läggas på uteplatser, vid restaurangen och en större trappa kommer att monteras mellan husen. 

Vidare håller vår beställare Peab också på att anlägga stora ytor med markprodukter. Uni Optiloc, på parkeringsplatser och Siena 350 och 233 hel och halvsten på gångarna och avskärma med bl a Siena Pollare.

Ängelholm är en kuststad, vackert belägen i nordvästra hörnet av Skåne. Här bor cirka 40000 invånare. Kommunen satsar mycket på bra skolor och staden stoltserar med elitlag i flera sporter. I Ängelholm har du alltid nära till naturen, vare sig du vill till havet, ströva i bokskogar, cykla i tuff terräng eller spela golf. Söderut är det inte långt till dramatiska Kullaberg med vacker natur och norrut ligger Bjärehalvön med pittoreska Torekov och sommarheta Båstad.