Våra kompletteringsprodukter

Praktiskt och estetiskt i det offentliga rummet och i den privata trädgården

Produkterna som kompletterar utemiljön står också i fokus i vårt produktsortiment. Blocksteg, entréplan, gradänger, plansiloelement och betongmarkplatta – användningsområdena sträcker sig från entrén i den privata trädgården till plansiloelementet som fyller sin funktion som materialficka på exempelvis återvinningsstationer.

 

 

Entréplan som trappa
Våra populära entréplan återfinns utanför många bostäder. Med en borstad ovansida, tre olika storlekar och två kulörer finns det något som passar alla tekniska krav och personliga smaker.

Referensobjekt i fokus

Ugglehallen, Perstorp

Utanför Ugglehallen i Perstorp har entrén och utemiljön uppdaterats med stödmurselement och blocksteg. Mer specifikt: stödmurselement 4 kN (H 400-1200) samt Blocksteg typ Ängelholm special. Läs mer

1 av 3
Referensobjekt i fokus

Privat villa, Kristianstad

Utanför denna nybyggda villa i Kristianstad har man adderat vårt Entréplan typ Ängelholm i grått, i perfekt med de gråa släta plattorna som dominerar familjens entré.

2 av 3
Referensobjekt i fokus

Nyvångsskolan, Dalby

I Lunds kommun ligger Nyvångsskolan i Dalby en bit utanför centrum. När utemiljön uppdaterades levererade vi Stödmurselement 4kN (H 800-1400), gradänger samt Blocksteg typ Ängelholm. Läs mer

3 av 3

Blocksteg och entréplan - skapa terrasser och nivåskillnader

Blocksteg typ Ängelholm är ett viktigt komplement till vårt sortiment. Lösa blocksteg underlättar montering och ger maximal flexibilitet. Vi tillverkar även entréplan som på ett prydligt sätt kompletterar våra trappor och murar vid entréer och trappuppgångar. De kan också utgöra ett enkelt steg till entrén.

Våra blocksteg och entréplan tillverkas med borstad ovansida för effektivt halkskydd. De kan också på beställning tillverkas i kulör antracit. Blocken gör det även enkelt att skapa terrasser och nivåskillnader som ger utemiljön liv och variation samt låter grönskan komma till sin rätt.

Vi fokuserar på: Plansiloelement

Plansiloelement används bland annat för skydd, ensilering och materialfickor för flis, stenmaterial, grus, kompost med mera.

Elementen är stabila och lättmonterade och kan ställas direkt på plan mark utan att förankras. För en mer permanent anläggning bör elementen ställas på en gjuten grund.

Vi erbjuder två typer av plansiloelement. Ett A-element som finns i både rakt utförande och som hörn-element, samt ett rakt element som benämns PSE10.

PSE 10 kan på beställning tillverkas med ingjutna svetsplattor i krönet.

Inspiration - Blocksteg

Blocksteg typ Ängelholm

Klicka för större bild

Blocksteg typ Ängelholm

Klicka för större bild

Blocksteg typ Ängelholm

Klicka för större bild

Blocksteg typ Ängelholm

Klicka för större bild

Blocksteg typ Ängelholm

Klicka för större bild

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Magnus Dahl

Innesälj/Transport

magnus.dahl@starka.se

Telefon: 0431-17052

Mobil tel: 0705-73 70 52

Kalle Svensson

Försäljningschef

kalle.svensson@starka.se

Mobil tel: 0700-00 25 34

Fredrik Johansson

VD

fredrik.johansson@starka.se

Telefon: 0431-170 53