Starka Bostadsplatta

Spara tid i byggnadsprocessen

Bostadsplattan är i hög utsträckning prefabricerad och erbjuder en mycket flexibel lösning. Golvbrunnar, ingjutna avlopp och balkong-infästningar är monterat och klart, allt som återstår är att flytspackla efter leverans. Undersidan blir slät och jämn vilket gör att taket är färdigt för lägenheten under. Eftersom plattan är torr vid leverans slipper man dessutom torktid. Tidsbesparingen kan bli så stor som 70 %.

Snabb montering av bostadsplatta

På bara en vecka kan en hel våning monteras som med traditionellt byggande kan ta betydligt längre tid. Dessutom slipper du stämpa.

Bostadsplattan ger en mycket flexibel lösning med hög prefabriceringsgrad. Betongelementet är förspänt med en standardbredd på 2,4 meter och en tjocklek på 220 mm. Den kan även levereras i andra dimensioner och med en längd på upp till 10 meter för normala bostadslaster.

Spara tid med slät bostadsplatta

Den stora massan ger goda ljudegenskaper. Golvbrunnar, ingjutna avlopp och balkonginfästningar är monterat och klart från fabrik. Allt som återstår är att flytspackla efter montage. Undersidan är slät så taket är färdigt för lägenheten under. Eftersom plattan är torr slipper du dessutom torktid. Tidsbesparingen kan bli upp till 70 % beroende på typ av byggnad.

Starka bostadsplatta i ljusgrått som visar bostadsplattan i närbild och genomskärning

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Vi svarar gärna på Era frågor!

Kontakta enskilda medarbetare via kontaktuppgifter nedan eller maila till info@starka.se.
Försäljning / Projektledning
Inköp
Konstruktion
Montage
Produktion
Ledning
Adminstration
Hållbarhet
Transport/Planering