OBS! Vi inventerar  onsdagen den 12/12 i Kristianstad. Denna dag är stängd för all utlastning/hämtning hela dagen.

Starka Bostadsplatta

Spara tid i byggnadsprocessen

Bostadsplattan är i hög utsträckning prefabricerad och erbjuder en mycket flexibel lösning. Golvbrunnar, ingjutna avlopp och balkong-infästningar är monterat och klart, allt som återstår är att flytspackla efter leverans. Undersidan blir slät och jämn vilket gör att taket är färdigt för lägenheten under. Eftersom plattan är torr vid leverans slipper man dessutom torktid. Tidsbesparingen kan bli så stor som 70 %.

Snabb montering av bostadsplatta

På bara en vecka kan en hel våning monteras som med traditionellt byggande kan ta betydligt längre tid. Dessutom slipper du stämpa.

Bostadsplattan ger en mycket flexibel lösning med hög prefabriceringsgrad. Betongelementet är förspänt med en standardbredd på 2,4 meter och en tjocklek på 220 mm. Den kan även levereras i andra dimensioner och med en längd på upp till 10 meter för normala bostadslaster.

Spara tid med slät bostadsplatta

Den stora massan ger goda ljudegenskaper. Golvbrunnar, ingjutna avlopp och balkonginfästningar är monterat och klart från fabrik. Allt som återstår är att flytspackla efter montage. Undersidan är slät så taket är färdigt för lägenheten under. Eftersom plattan är torr slipper du dessutom torktid. Tidsbesparingen kan bli upp till 70 % beroende på typ av byggnad.

Kontaktpersoner

Vill du veta mer?

För mer information, vänligen välj område och kontakta någon av våra medarbetare.

Försäljning / Projektledning
Inköp
Konstruktion
Montage
Produktion
Marknad
Ledning
Adminstration
Arbetsmiljö
Transport/Planering

Kundtjänst

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss här eller ringa oss på 044 - 20 25 00.

Jag godkänner att Starka sparar information om mig. Läs mer här

Jag godkänner att Starka sparar information om mig. Läs mer här