Referenser

Vårdboende i Ultuna Trädgårdsstad i Uppsala

Besqab byggstartar Juliahemmet, ett vård- och omsorgsboende för äldre i den nya stadsdelen Ultuna Trädgårdsstad. Boendet kommer att innehålla 69 lägenheter, en hemtrevlig samlingssal och en vacker trädgård. Vårdgivare är Ersta diakoni. Inflyttning beräknad till december 2020.

– Grattis till alla som väljer att bo i den här nya stadsdelen som bli en del av Södra staden, säger Erik Pelling, kommunstyrelsens ordförande. Ett fantastiskt läge i vacker miljö, mellan två universitet och så småningom även spårväg. Besqab är först ut att bygga här och att då även inkludera ett vårdboende är vi glada över.

– Här i Ultuna Trägårdsstad utvecklar vi en helt ny stadsdel som erbjuder flera boendeformer, som passar olika skeden i livet, säger Besqabs regionchef Albert Koistinen. Att som samhällsutvecklare även kunna presentera ett fint vård- och omsorgboende i området känns både viktigt och roligt.

– Vi är glada över att kunna erbjuda ett modernt och tryggt äldreboende där uteaktiviteter, djur och natur är en del av vardagen – året om. Vi lägger stor vikt vid bemötande, säger Ann-Sofi Wetterstrand, socialchef på Ersta diakoni. Våra vårdboenden präglas av hemkänsla, trygghet och en meningsfull vardag och vi strävar efter att de boende ska kunna leva som de levt tidigare, hos oss ska man få fortsätta vara den man är.

Byggår: Vårdboende i Ultuna Trädgårdsstad
Ort: Uppsala
Byggherre: Besqab
Starkas åtagande: Betongstomme

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Vi svarar gärna på Era frågor!

Skicka ett mail till info@starka.se eller ring vår Växel på 044-20 25 00.
Försäljning / Projektledning
Inköp
Konstruktion
Montage
Produktion
Ledning
Adminstration
Kvalitet och miljö
Transport/Planering