Referenser

Vårdboende i Ultuna Trädgårdsstad i Uppsala

Besqab har byggt Juliahemmet, ett vård- och omsorgsboende för äldre i den nya stadsdelen Ultuna Trädgårdsstad. Boendet innehåller 69 lägenheter, en hemtrevlig samlingssal och en vacker trädgård. Vårdgivare är Ersta diakoni.

– Grattis till alla som väljer att bo i den här nya stadsdelen som bli en del av Södra staden, säger Erik Pelling, kommunstyrelsens ordförande. Ett fantastiskt läge i vacker miljö, mellan två universitet och så småningom även spårväg. Besqab är först ut att bygga här och att då även inkludera ett vårdboende är vi glada över.

– Här i Ultuna Trägårdsstad utvecklar vi en helt ny stadsdel som erbjuder flera boendeformer, som passar olika skeden i livet, säger Besqabs regionchef Albert Koistinen. Att som samhällsutvecklare även kunna presentera ett fint vård- och omsorgboende i området känns både viktigt och roligt.

– Vi är glada över att kunna erbjuda ett modernt och tryggt äldreboende där uteaktiviteter, djur och natur är en del av vardagen – året om. Vi lägger stor vikt vid bemötande, säger Ann-Sofi Wetterstrand, socialchef på Ersta diakoni. Våra vårdboenden präglas av hemkänsla, trygghet och en meningsfull vardag och vi strävar efter att de boende ska kunna leva som de levt tidigare, hos oss ska man få fortsätta vara den man är.

Objekt: Vårdboende Juliahemmet i Ulltuna trädgårdsstad
Ort: Uppsala
Byggherre: Besqab
Starkas åtagande: Betongstomme

Projektplats

Starka Betongelement

Vi erbjuder kompletta stomsystem och flexibla systemlösningar till bland annat skolor, industrier, kontor, offentliga byggnader och bostäder. Alla våra produkter har utgivna EPDer och är registrerade och bedömda i Byggvarubedömningen. De är godkända för användning i Svanen-märkta hus. Vi levererar enligt hållbarhetskraven för Miljöbyggnad, Leed, Breeam och Noll CO2.

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Vi svarar gärna på Era frågor!

Kontakta enskilda medarbetare via kontaktuppgifter nedan eller maila till info@starka.se.
Försäljning / Projektledning
Inköp
Konstruktion
Montage
Produktion
Ledning
Adminstration
Hållbarhet
Transport/Planering