Referenser

Trelleborgs lasarett

Vi bygger på uppdrag av Trelleborgs kommun ett kombinerat äldre-/kortids- och växelboende mellan Trelleborgs lasarett och Frans Malmrosgatan.

Projektet omfattar uppförande av en ny byggnad på sex våningar med en sammanlagd bruttoarea på 7 500 kvm. Bottenvåningen kommer att rymma personal- och administrationslokaler, plan 2-5 är identiska med 18 boenderum och tillhörande gemensamma ytor på varje våningsplan. Vindsvåningen kommer att inrymma förråds- och teknikutrymmen. Starka projekterar, tillverkar och monterar betongstommen.

Objekt: Kv. Lasarettet Trelleborg
Byggår: 2018
Ort: Trelleborg
Byggherre: Trelleborgs kommun
Entreprenör: MVB
Starkas åtagande: Projektering, tillverkning och montage: RV: 2600 m2 HDf: 3500 m2 Balkonger: 230m2 Samverkansbalkar och pelare Trappor

Projektplats

Starka Betongelement

Vi erbjuder kompletta stomsystem och flexibla systemlösningar till bland annat skolor, industrier, kontor, offentliga byggnader och bostäder. Alla våra produkter har utgivna EPDer och är registrerade och bedömda i Byggvarubedömningen. De är godkända för användning i Svanen-märkta hus. Vi levererar enligt hållbarhetskraven för Miljöbyggnad, Leed, Breeam och Noll CO2.

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Vi svarar gärna på Era frågor!

Kontakta enskilda medarbetare via kontaktuppgifter nedan eller maila till info@starka.se.
Försäljning / Projektledning
Inköp
Konstruktion
Montage
Produktion
Ledning
Adminstration
Hållbarhet
Transport/Planering