Referenser

Tellus 5, Södertälje

Tellus

På fastigheten Tellus 5 i centrala Södertälje planerar Stadsrum Fastigheter för att uppföra en ny hotell och konferensbyggnad om ca 12 000 m2.

Hotellet kommer med sina 16 våningar innehålla 200 gästrum, en skybar med panoramautsikt över staden, lounge, restauranger, uteservering på en terrass mot Maren, konferensavdelning och en träningsanläggning.
Detaljplanearbete pågår och invigningen av hotellet är planerad till sommaren 2024.

Tellus är utformat av Fojab och färdigprojekteras av Arqly Sverige AB. Starka projekterar, tillverkar och monterar betongstomme med bla sandwichfasadelement, bjälklag, pelare och balkar samt montage av kompletteringsstål och badrumsmoduler.

Objekt: Tellus
Byggår: 2023-2024
Ort: Södertälje
Byggherre: Stadsrum Fastigheter
Arkitekt: Tellus är utformat av Fojab och färdigprojekteras av Arqly Sverige AB
Entreprenör: Ed Bygg Sverige AB
Starkas åtagande: Projekterar, tillverkar och monterar betongstomme med bla sandwichfasadelement, bjälklag, pelare och balkar samt montage av kompletteringsstål och badrumsmoduler

Projektplats

Starka Betongelement

Vi erbjuder kompletta stomsystem och flexibla systemlösningar till bland annat skolor, industrier, kontor, offentliga byggnader och bostäder. Alla våra produkter har utgivna EPDer och är registrerade och bedömda i Byggvarubedömningen. De är godkända för användning i Svanen-märkta hus. Vi levererar enligt hållbarhetskraven för Miljöbyggnad, Leed, Breeam och Noll CO2.

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Vi svarar gärna på Era frågor!

Kontakta enskilda medarbetare via kontaktuppgifter nedan eller maila till info@starka.se.
Försäljning / Projektledning
Inköp
Konstruktion
Montage
Produktion
Ledning
Adminstration
Hållbarhet
Transport/Planering