Referenser

Lingenässkolan, Kristianstad

För att möta det ökade behovet av skolplatser på Näsbyområdet i Kristiastad har Lingenässkolan byggts. Skolan kommer att rymma cirka 800 elever och 150 medarbetare. Sammanlagd verksamhetsyta är 9390 m².

Starka står för prefabelement

Skolan består av sex sammankopplade huskroppar, där Starka projekterat, tillverkat och monterat fyra av byggnaderna i prefabelement. I de sex huvuddelarna ryms lektionssalar, fritidshemsverksamhet, matsalar, storkök, slöjdsalar, idrottshall och andra utrymmen. Lingenässkolan ska stå klar till höstterminen 2019.

 

 

Objekt: Lingenässkolan, Näsby
Byggår: 2019
Ort: Kristianstad
Byggherre: Kristianstads kommun
Arkitekt: Horisont Arkitekter
Entreprenör: Thages
Starkas åtagande: Starka har projekterat, tillverkat och monterat 4 st av byggnadsdelarna bestående av bl a sandwichfasader gjutna mot mönstrad yta, massiva väggar, håldäcksbjälklag samt balkonger. Vissa fasader har försetts med tele på plats eller annat material framför betongelementen.

Projektplats

Starka Betongelement

Vi erbjuder kompletta stomsystem och flexibla systemlösningar till bland annat industrier, kontor, offentliga byggnader och bostäder. Alla våra produkter är godkända för användning i Svanen-märkta hus.

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Vi svarar gärna på Era frågor!

Kontakta enskilda medarbetare via kontaktuppgifter nedan eller maila till info@starka.se.
Försäljning / Projektledning
Inköp
Betongelement
Konstruktion
Montage
Produktion
Ledning
Hållbarhet
Transport/Planering