Referenser

Lingarnet Sporthall i Malmö

I Hyllie byggs en ny sporthall med utrymme för fritidsverksamhet. Sporthallen ska utföras med fasader helt av tegel, där detaljrikedomen ska bestå av olika typer av murning. Murningen ska skapa en upplevelse av arkitekturen både på långt håll och nära inpå. Teglet är valt för att ge en hållbar och vacker åldring över tid.

De olika fasaderna är bearbetade med utgångspunkt från olika anslutande stadsrum och för att skapa en inbjudande miljö.  För att skapa en egen karaktär samtidigt som sporthallen knyter an till omgivningen är fönstersättningen är tänkt att spegla omgivande fastigheter, medan husets rundade former skapar en varierad siluett.

Objekt: Lingarnet Sporthall
Byggår: 2023-2024
Ort: Hyllie i Malmö
Byggherre: Malmö Stadsfastigheter
Arkitekt: New Line Arkitekter AB
Entreprenör: NCC Sverige AB
Starkas åtagande: Projektera, tillverka och montera betongstommen bestående av massivabetongväggar, innerväggar, bjälklag, pelare och balkar.

Starka Betongelement

Vi erbjuder kompletta stomsystem och flexibla systemlösningar till bland annat skolor, industrier, kontor, offentliga byggnader och bostäder. Alla våra produkter har utgivna EPDer och är registrerade och bedömda i Byggvarubedömningen. De är godkända för användning i Svanen-märkta hus. Vi levererar enligt hållbarhetskraven för Miljöbyggnad, Leed, Breeam och Noll CO2.

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Vi svarar gärna på Era frågor!

Kontakta enskilda medarbetare via kontaktuppgifter nedan eller maila till info@starka.se.
Försäljning / Projektledning
Inköp
Konstruktion
Montage
Produktion
Ledning
Adminstration
Hållbarhet
Transport/Planering