Referenser

Kv Västanvid, Knislinge

Västanvid är ett äldreboende i Knislinge som Starka har projekterat, tillverkat och monterat betongstommen  åt Byggnetreprenör Järletoft Bygger AB.

Nu kan vi med glädje meddela att Äldreboende Västanvid är ett av fyra projekt som gått vidare till den offentliga omröstningen och tävlar om titeln årets vård- och omsorgsbyggnad 2021!

Runt om i landet pågår det flera spännande nybyggnationer och renoveringar och med utnämningen ”årets vård- och omsorgsbyggnad 2021” vill Nohrcon uppmärksamma de som gjort ett fantastiskt bra jobb i syfte att inspirera andra.

Riksbyggen har nominerat ett av våra projekt för utmärkelsen och en extern jury har bedömt nomineringarna.

Och jag kan med glädje meddela att Äldreboende Västanvid har gått vidare till offentlig omröstning!

Utmärkelsen har delats ut under många år i Danmark och Norge. Detta är andra året det delas ut i Sverige. Nohrcon erbjuder kurser, konferenser och studieresor samt samlar in och delar kunskaper om positiva byggnationer. Dom är baserade i Danmark och avhåller evenemang i hela Norden.

Objekt: Äldreboendet Västanvid
Ort: Knislinge
Byggherre: Göingebygdens Trygga hem
Arkitekt: Arkitektgården i Kristianstad
Entreprenör: Järletoft Bygger AB
Starkas åtagande: Projektering samt tillverkning och montage av stomme.

Projektplats

Starka Betongelement

Vi erbjuder kompletta stomsystem och flexibla systemlösningar till bland annat skolor, industrier, kontor, offentliga byggnader och bostäder. Alla våra produkter har utgivna EPDer och är registrerade och bedömda i Byggvarubedömningen. De är godkända för användning i Svanen-märkta hus. Vi levererar enligt hållbarhetskraven för Miljöbyggnad, Leed, Breeam och Noll CO2.

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Vi svarar gärna på Era frågor!

Kontakta enskilda medarbetare via kontaktuppgifter nedan eller maila till info@starka.se.
Försäljning / Projektledning
Inköp
Konstruktion
Montage
Produktion
Ledning
Adminstration
Hållbarhet
Transport/Planering