Referenser

Kv Gränby, Uppsala

Kv. Gränby i Uppsala är ett bostadsprojekt som vi på Starka utfört åt Ikano Bostad. Starka stod för projektering, tillverkning och montage av betongstommen.

Projektering, tillverkning och montage

Huset består av 125 lägenheter fördelade på 4–7 våningar, med underliggande garage. Till detta projekt har vi tillverkat och monterat sandwichväggar, halvsandwich, massiva väggar, bjälklagsplattor, balkonger, pelare och balkar. Sandwichväggarna är målade i fabrik och försedda med fönster. Bjälklagsplattorna är förses med avlopps-och golvbrunnar direkt i vår produktion.

Klicka på bilderna intill för att göra dem större!

Objekt: Kv Gränby, Uppsala
Byggår: 2017–2018
Ort: Uppsala
Byggherre: Bostadsföreningen Gränby
Arkitekt: Arkitekthuset i Jönköping
Entreprenör: Ikano Bostad
Starkas åtagande: Projektering, tillverkning och montage av sandwichväggar, halvsandwich, massiva väggar, bjälklagsplattor, balkonger, pelare och balkar.

Projektplats

Starka Betongelement

Vi erbjuder kompletta stomsystem och flexibla systemlösningar till bland annat skolor, industrier, kontor, offentliga byggnader och bostäder. Alla våra produkter har utgivna EPDer och är registrerade och bedömda i Byggvarubedömningen. De är godkända för användning i Svanen-märkta hus. Vi levererar enligt hållbarhetskraven för Miljöbyggnad, Leed, Breeam och Noll CO2.

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Vi svarar gärna på Era frågor!

Kontakta enskilda medarbetare via kontaktuppgifter nedan eller maila till info@starka.se.
Försäljning / Projektledning
Inköp
Konstruktion
Montage
Produktion
Ledning
Adminstration
Hållbarhet
Transport/Planering