Referenser

Kv Dreja, Gustavsberg

Till Ikano har vi projekterat, tillverkat och monterat totalt 600 lägenheter till Kv Dreja i Gustavsberg. Den första etappen omfattade 100 lägenheter och projektet löpte över en femårsperiod.

Spritputsmålade sandwichväggar livar upp

Vi på Starka levererade RD/F med ingjutna avloppsgrodor, spritputsmålade sandwichväggar i fasader (inkl. fönstermontage), massiva innerväggar, balkonger och trappor. Resultatet blir stabila och uppiggande färglada byggnader som ger en härlig karaktär till området.

 

Objekt: Kv Dreja, Bostadshus
Ort: Gustavsberg
Byggherre: Ikano Bostad
Arkitekt: Ettelva arkitekter AB
Entreprenör: Ikano Bostad
Starkas åtagande: Projektering, tillverkning och montage av RD/F med ingjutna avloppsgrodor, spritsputsmålade sandwichväggar i fasader inklusive fönstermontage, massiva innerväggar, balkonger och trappor.

Projektplats

Starka Betongelement

Vi erbjuder kompletta stomsystem och flexibla systemlösningar till bland annat skolor, industrier, kontor, offentliga byggnader och bostäder. Alla våra produkter har utgivna EPDer och är registrerade och bedömda i Byggvarubedömningen. De är godkända för användning i Svanen-märkta hus. Vi levererar enligt hållbarhetskraven för Miljöbyggnad, Leed, Breeam och Noll CO2.

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Vi svarar gärna på Era frågor!

Kontakta enskilda medarbetare via kontaktuppgifter nedan eller maila till info@starka.se.
Försäljning / Projektledning
Inköp
Konstruktion
Montage
Produktion
Ledning
Adminstration
Hållbarhet
Transport/Planering