Referenser

Helikopterhangar, Kallinge

Detta är en kombinerad helikopterhangar och administrationsbyggnad på F17 i Kallinge. Bruttoytan är på drygt 21000 m². Starka Betongelement projekterade och levererade betongelementen.

Sandwichväggar i vitbetong

Starka har levererat o projekterat infärgade sandwichväggar i vitbetong och håldäcksbjälklag. Dessutom har Starka Betongprodukter levererat koalescensavskiljare och pumpstationer till projektet.

Med Starkas håldäcksbjälklag sparar du mycket tid i byggprocessen. Vi bygger i betong som står emot tidens tand och bara behöver ett minimalt underhåll. Det bidrar till en ekonomisk investering på lång sikt med ett högt andrahandsvärde.

F17 bli störst i landet

Utöver helikopterhangaren ingår även ett nytt flygledartorn, ny helikopterplatta, transportplatta och incidentplatta samt drivmedelsförsörjning till plattorna i Ronnebypaketet. När Ronnebypaketet slutförts kommer Kallinge att vara en av de svenska flygflottiljer som har flest flygplan och helikoptrar.

Foto: Nicklas Gustafsson, Försvarsmakten.

Objekt: Helikopterhangar
Ort: Kallinge

Starka Betongelement

Vi erbjuder kompletta stomsystem och flexibla systemlösningar till bland annat skolor, industrier, kontor, offentliga byggnader och bostäder. Alla våra produkter har utgivna EPDer och är registrerade och bedömda i Byggvarubedömningen. De är godkända för användning i Svanen-märkta hus. Vi levererar enligt hållbarhetskraven för Miljöbyggnad, Leed, Breeam och Noll CO2.

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Vi svarar gärna på Era frågor!

Kontakta enskilda medarbetare via kontaktuppgifter nedan eller maila till info@starka.se.
Försäljning / Projektledning
Inköp
Konstruktion
Montage
Produktion
Ledning
Adminstration
Hållbarhet
Transport/Planering