Referenser

Helikopterhangar, Kallinge

Detta är en kombinerad helikopterhangar och administrationsbyggnad på F17 i Kallinge. Bruttoytan är på drygt 21000 m². Starka Betongelement projekterar och levererar betongelementen.

Sandwichväggar i vitbetong

Starka har fått uppdraget att leverera o projektera infärgade sandwichväggar i vitbetong och håldäcksbjälklag. Dessutom har Starka Betongindustrier levererat koalescensavskiljare och pumpstationer till projektet.

Med Starkas håldäcksbjälklag sparar du mycket tid i byggprocessen. Vi bygger i betong som står emot tidens tand och bara behöver ett minimalt underhåll. Det bidrar till en ekonomisk investering på lång sikt med ett högt andrahandsvärde.

F17 bli störst i landet

Utöver helikopterhangaren ingår även ett nytt flygledartorn, ny helikopterplatta, transportplatta och incidentplatta samt drivmedelsförsörjning till plattorna i Ronnebypaketet. När Ronnebypaketet slutförts kommer Kallinge att vara en av de svenska flygflottiljer som har flest flygplan och helikoptrar.

Foto: Nicklas Gustafsson, Försvarsmakten.

Starka Betongelement

Vi erbjuder kompletta stomsystem och flexibla systemlösningar till bland annat industrier, kontor, offentliga byggnader och bostäder. Alla våra produkter är godkända för användning i Svanen-märkta hus.

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Vi svarar gärna på Era frågor!

Kontakta enskilda medarbetare via kontaktuppgifter nedan eller maila till info@starka.se.
Försäljning / Projektledning
Inköp
Konstruktion
Montage
Produktion
Ledning
Adminstration
Hållbarhet
Transport/Planering