Referenser

Attendo Björksäter i Hässleholm

Attendo Björksäter äldreboende i Hässleholm. Det är ett nytt och modernt äldreboende och även ett livsstilsboende med inriktning Sport & Spa.

Boendet har trivsamma, rymliga och ljusa lägenheter och fina gemensamma utrymmen för samvaro.

Björksäter är omgärdat av bostadsområden, förskolor och den gröna hembygdsparken. Runt boendet har en trädgård anlagts med promenadslinga och sittplatser i alla väderstreck. Detta ligger i linje med Skandia Fastigheters vision om blandade miljöer där funktioner delas och sociala utbyten görs mellan förskolor och skolor, vårdboenden och hyresrätter. Skandia Fastigheter hållbarhetscertifierar alla ny- och ombyggnationer och  äldreboendet är nu certifierat enligt Miljöbyggnad silver.

– Vi fortsätter att expandera inom segmentet samhällsfastigheter där vi nu har nöjet att välkomna Attendo som hyresgäst i äldreboendet Björksäter, säger Markus Pfister, fastighetschef för Samhällsfastigheter och Kontor

Objekt: Björksäter, Attendo
Ort: Hässleholm
Byggherre: Skandia Fastigheter
Entreprenör: Skanska Sverige AB
Miljöklass: Miljöbyggnad silver
Starkas åtagande: Betongstomme bestående av bjälklag, massiva innerväggar, sandwichväggar, trappor samt stålkomplettering.

Projektplats

Starka Betongelement

Vi erbjuder kompletta stomsystem och flexibla systemlösningar till bland annat skolor, industrier, kontor, offentliga byggnader och bostäder. Alla våra produkter har utgivna EPDer och är registrerade och bedömda i Byggvarubedömningen. De är godkända för användning i Svanen-märkta hus. Vi levererar enligt hållbarhetskraven för Miljöbyggnad, Leed, Breeam och Noll CO2.

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Vi svarar gärna på Era frågor!

Kontakta enskilda medarbetare via kontaktuppgifter nedan eller maila till info@starka.se.
Försäljning / Projektledning
Inköp
Konstruktion
Montage
Produktion
Ledning
Adminstration
Hållbarhet
Transport/Planering