Referenser

Aggarpsskolan, Svedala

Komplett betongstommeentreprenad till Aggarpskolan är en entreprenad åt Skanska på ett partneringavtal. Skolan består av en skolbyggnad på cirka BTA 9805 m2 och en idrottshall på cirka BTA 3771m2. Fasaden består av blandade sandwich- och halvsandwichväggar. Halvsandwichväggarna teglas på plats och sandwichväggarna målas på plats.

I entreprenaden ingår även massiva innerväggar samt hd/f bjälklag. Till idrottshallen levereras läktare och takbalkar i betong. Starka levererar även allt stombärande stål.

Objekt: Aggarpsskolan
Byggår: 2017
Ort: Svedala
Byggherre: Skanska
Arkitekt: Nyréns
Entreprenör: Skanska
Starkas åtagande: Fasader: Sandwich- och halvsandwichväggar. Massiva innerväggar samt hd/f bjälklag. Till idrottshallen levereras läktare och takbalkar samt kompletterande stålstomme.

Projektplats

Starka Betongelement

Vi erbjuder kompletta stomsystem och flexibla systemlösningar till bland annat skolor, industrier, kontor, offentliga byggnader och bostäder. Alla våra produkter har utgivna EPDer och är registrerade och bedömda i Byggvarubedömningen. De är godkända för användning i Svanen-märkta hus. Vi levererar enligt hållbarhetskraven för Miljöbyggnad, Leed, Breeam och Noll CO2.

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Vi svarar gärna på Era frågor!

Kontakta enskilda medarbetare via kontaktuppgifter nedan eller maila till info@starka.se.
Försäljning / Projektledning
Inköp
Konstruktion
Montage
Produktion
Ledning
Adminstration
Hållbarhet
Transport/Planering