Referenser

Lönsboda och Osby Förskolor

Lönsboda och Osby Förskola. De inrymmer  8 resp. 10 avdelningar med 16-20 förskolebarn på varje avdelning. Byggnaderna består av 2 våningar.

Byggherre var Osby kommun och som arkitekt anlitades Sesam Arkitektkontor i Kristianstad. Projekten har utförts i form av partnering som hanterats av Skanska Sverige som totalentreprenör. Fasaden är lekfullt utformad med  färgsättning där vitt är basen  med härliga färgaccenter och olika storlekar/placeringar på öppningar i fasaden.

Starka har projekterat, tillverkat och monterat betongstommen till båda förskolorna bestående av fasader av sandwichelement, massiva innerväggar, hd/f-bjälklag, trappor samt stålkompletteringar.

Objekt: Lönsboda och Osby Förskola
Ort: Lönsboda respektive Osby
Byggherre: Osby Kommun
Arkitekt: Sesam Arkitektkontor AB
Entreprenör: Skanska Sverige AB
Starkas åtagande: Betongstomme bestående av bjälklag, massiva innerväggar, sandwichväggar, trappor samt stålkomplettering.

Projektplats

Starka Betongelement

Vi erbjuder kompletta stomsystem och flexibla systemlösningar till bland annat skolor, industrier, kontor, offentliga byggnader och bostäder. Alla våra produkter har utgivna EPDer och är registrerade och bedömda i Byggvarubedömningen. De är godkända för användning i Svanen-märkta hus. Vi levererar enligt hållbarhetskraven för Miljöbyggnad, Leed, Breeam och Noll CO2.

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Vi svarar gärna på Era frågor!

Kontakta enskilda medarbetare via kontaktuppgifter nedan eller maila till info@starka.se.
Försäljning / Projektledning
Inköp
Konstruktion
Montage
Produktion
Ledning
Adminstration
Hållbarhet
Transport/Planering