Lediga jobb

Lön- och ekonomiadministratör till Kristianstad eller Lund

Om rollen
Trivs du i en bred roll med varierande och stimulerande arbetsuppgifter? Just nu söker vi en löne- och ekonomiadministratör till vår samarbetspartner Starka AB!

Koncernen Starka är ett av de ledande företagen på marknaden inom prefabricerade betongprodukter. Vårt anseende bygger på en solid grund av lång erfarenhet där vår position har stärkts genom att vi vävt samman hantverksskicklighet och kvalitetstänkande i ett hållbart material. Inom koncernen omsätter vi cirka 600 miljoner och är 280 anställda. Vi drivs av visionen att leverera hållbara miljöer i betong till sunda hus från våra anläggningar i Arboga, Kristianstad och Ängelholm.

Läs mer om företaget på www.starka.se

Arbetsbeskrivning
I din roll som löne- och ekonomiadministratör kommer du att ansvara för bolagets lönehantering för både tjänstemän och kollektivavtalsanslutna medarbetare. Du kommer även hantera leverantörsreskontra samt diverse övrigt inom ekonomi. Du kommer att tillhöra ett team bestående av fyra kompetenta medarbetare och rapportera till HR-chefen.

Ett av dina huvudsakliga ansvarsområden rör hela flödet kring lön såsom att lägga upp nyanställda, registrera och bokföra löner i ekonomisystemet, rapportering av tjänstepension, slutlön, semesterlön, sjuklön samt semesterskuld. Vi söker med andra ord dig som gillar och vill arbeta med lön, från ax till limpa. Detta i kombination med ditt andra ansvarsområde, vilket innebär att hantera och ansvara för leverantörsreskontran. Du är också behjälplig med övriga arbetsuppgifter som kan tillkomma på en ekonomi/HR-avdelning.

Erfarenhet
Vi söker dig som har gymnasial utbildning och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen och snabbt komma in i arbetet ser vi att du innan har arbetat med hela flödet av lönehanteringen samt leverantörsreskontra. Du talar och skriver svenska obehindrat. Det är meriterande om du har erfarenhet av Dynamics 365, Kontek lönesystem, Flextid och/eller Flexresa. God datorvana i övrigt är en förutsättning.

Personliga kvalifikationer
Som person är du noggrann, strukturerad och positiv. Du är prestigelös och drivs av att förbättra samt effektivisera processer.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan (CV och personligt brev) snarast då vi arbetar med löpande urval.

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag.

Kontakt
Jeanette Liljeblad, jeanette.liljeblad@afinance.se, +46 76 776 01 90

Sök tjänsten här !!