Lediga jobb

STARKA Betongelement söker erfaren projektledare till Skåne

Koncernen Starka är ett av de ledande företagen på marknaden inom prefabricerade betongprodukter. Vårt anseende bygger på en solid grund av lång erfarenhet där vår position har stärkts genom att vi vävt samman hantverksskicklighet och kvalitetstänkande. Inom koncernen omsätter vi cirka 650 miljoner och är 250 anställda. Vi drivs av visionen att leverera hållbara miljöer i betong till sunda hus från våra anläggningar i Arboga, Kristianstad och Ängelholm.

 

 

En av våra drivkrafter är tillväxt utan att tumma på kvalitet och nu söker vi en erfaren pojektledare för prefabricerade betongelement med palcering i Skåne som delar vår drivkraft.

 

Som projektledare är du en drivande part genom hela försäljningsprocessen, allt från att svara på och kalkylera offertförfrågning till prisförhandling, interndialog med konstruktion och produktion fram till projektavslut. Vi strävar efter att alltid leverera gedigen kompetens med nöjda kunder och kvalitet som resultat. Det är därför en viktig del i din roll som projektledare att bygga, upprätthålla samt utveckla kundrelationer med nya såväl som befintliga kunder.


Detta är ett självständigt och variationsrikt arbete i ett starkt och expansivt företag och tjänsten erbjuder flexibilitet och stort ansvar. Du kommer att vara del av en organisation med korta beslutsvägar, högt i tak som uppmuntrar till diskussioner, samtal och frågor.


Du ska tillsammans med dina kollegor bidra till att vi alltid kan ge kunder såväl som leverantörer skarp branschkompetens, ett gott arbetsklimat i en jordnära och uppmuntrande kultur. Du kommer vara en del av ett stabilt företag med resurser som satsar på medarbetarna och framtiden. 

 

För att lyckas i rollen hos oss är du en utåtriktad person som har affärssinne och förmåga att komma till avslut, du ska också ha en lösningsorienterad och förtroendeingivande personlighet.

Självklart är engagemang och intresse för hållbart byggande viktigt. Du måste ha en branscherfarenhet och byggteknisk utbildning samt erfarenhet från projektledning.

Har du dessutom vana från att leda lösningsorienterade försäljningsprocesser är detta meriterande.

 Frågor om tjänsten besvaras av VD Peter Weidemanis 044 - 20 25 01