Lediga jobb

STARKA Betongelement söker konstruktörer till Skåne

Koncernen Starka är ett av de ledande företagen på marknaden inom prefabricerade betongprodukter. Vårt anseende bygger på en solid grund av lång erfarenhet där vår position har stärkts genom att vi vävt samman hantverksskicklighet och kvalitetstänkande. Inom koncernen omsätter vi cirka 650 miljoner och är 250 anställda. Vi drivs av visionen att leverera hållbara miljöer i betong till sunda hus från våra anläggningar i Arboga, Kristianstad och Ängelholm.

 

Starkas byggkonstruktörer erbjuder konstruktionslösningar till byggtekniskt komplexa byggprojekt. Tjänsteutbudet omfattar hela processen, från förstudie till bygghandlingar.

 

Vår grupp består av 14 ingenjörer som arbetar inom konstruktion för bostäder, kontor, industri och övriga byggprojekt med placering i Kristianstad och Lund. Nu söker vi nya medarbetare till någon av dessa orter men givetvis finns även möjlighet att jobba hemifrån någon dag i veckan.

 

Vi söker en civil- eller högskoleingenjör med 3 - 5 års erfarenhet som konstruktör inom vårt företags arbetsfält. Du kommer självständigt att få driva mindre projekt eller ingå i en projekteringsgrupp för större projekt. Vi tror att du har erfarenhet från konsultbranschen, gärna med inriktning mot prefab eller motsvarande från någon annan prefabtillverkare.

 

Arbetet kommer ha skiftande karaktär och innehålla projektering, beräkning samt till viss del projektledning. Vi projekterar i 3D med AutoCad/Impact för att framställa våra ritningar.

Du ska vara nyfiken, idérik och kunna söka bra och rationella lösningar, till nytta för oss och för våra kunder.

 

På vårt kontor i Kristianstad, där en av våra två fabriker är belägna, har vi ett nära samarbete med försäljning, produktion och montage. Inom vår verksamhet är vi beroende av varandra, vi hjälps åt och arbetar med att förbättra flöden i arbetet, detta ger ett mångskiftande och roligt arbetsinnehåll.

 

Frågor om tjänsten besvaras av konstruktionschef Claes Andersson 044 - 20 25 12.

Vi gör löpande urval för intervjuer så vi ser gärna att du söker snarat om du ser detta som en spännande och ny utmaning för dig.