Lediga jobb

Produktionsplanerare Starka Betongindustrier

Koncernen Starka är ett av de ledande företagen på marknaden inom prefabricerade betongprodukter. Vårt anseende bygger på en solid grund av lång erfarenhet där vår position har stärkts genom att vi vävt samman hantverksskicklighet och kvalitetstänkande. Inom koncernen omsätter vi cirka 700 miljoner och är 300 anställda. Vi drivs av visionen att leverera hållbara miljöer i betong till sunda hus och vackra utemiljöer, från våra anläggningar i Kristianstad, Lund, Arboga, Strängnäs och Ängelholm.

Arbetsbeskrivning
Arbetet som produktionsplanerare innebär att planera produktionsflödet så att en effektiv och jämn beläggning uppnås.
Produktionsplaneraren säkerställer att vi uppfyller våra åtaganden mot kunder på det resurseffektivaste sättet genom planering och optimering av produktionskapaciteten.
Du jobbar nära produktion och försäljnings/ inköpsorganisationen för att kunna erbjuda kunderna flexibilitet. Till arbetsuppgifterna hör:

 • Produktionsplanering för olika maskiner
 • Produktkalkylering
 • Optimering av produktion och lager
 • Masterdata - artikelunderhåll
 • Avrop och mindre inköp
 • Inventeringsplanering och genomföring

Du kommer vara direkt underställd Fabrikschefen för enheten

Starka söker en motiverad och flexibel Produktionsplanerare till Södra Sandby

 

Vem är du?
För att vara aktuell för rollen som produktionsplanerare ser vi att du har en för tjänsten relevant utbildning på minst gymnasienivå tillsammans med en gedigen arbetslivserfarenhet på området,. Du ska ha en god teknisk förståelse och gärna någon form av erfarenhet inom tillverkning/produktion. Du behöver även ha:

 • Erfarenhet från större ERP system liknande Dynamics
 • God datorvana för Officepaketet
 • Mycket god vana i Excel
 • Kunskap om lagervärderingsfrågor
 • Erfarenhet från "bulkproduktion" tillsammans med special och kundorderstyrd produktion (mixen)

Förutom dina tidigare kunskaper och erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Du bör som person vara drivande, initiativtagande och vara bekväm att arbeta självständigt och flexibel utifrån rådande omständigheter. Du är strukturerad och har ett utpräglat ordningssinne. Vi ser att du är öppen för nya idéer, har en tillmötesgående framtoning samt en god samarbetsförmåga. Du tvekar heller inte när det gäller att vara "hands on".

Mer information och ansökan
Rekryteringen sker i samarbete med Experis. Vi arbetar med löpande urval så ansök så fort som möjligt. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Patrik Nordberg på 040-660 6355 eller patrik.nordberg@se.experis.com

 

Sök tjänsten här: https://www.experis.se/swe/lediga-jobb/jobb/aa8b9551-fe6f-498d-870e-8e495136e822/produktionsplanerare-till-starka