Lediga jobb

Erfaren medarbetare till Starkas konstruktionsavdelning

Koncernen Starka är ett av de ledande företagen på marknaden inom prefabricerade betongprodukter. Vårt anseende bygger på en solid grund av lång erfarenhet där vår position har stärkts genom att vi vävt samman hantverksskicklighet och kvalitetstänkande. Inom bolagen omsätter vi cirka 700 miljoner och är 300 anställda. Vi drivs av visionen att leverera hållbara miljöer i betong till sunda hus och vackra utemiljöer, från våra anläggningar i Arboga, Kristianstad, Lund, Strängnäs och Ängelholm. På Starka Betongelement erbjuder vi kompletta stomsystem och flexibla systemlösningar till bland annat industrier, kontor, offentliga byggnader och bostäder. Att ha Starka som samarbetspartner innebär korta kontaktvägar och hög grad av service. Öppenhet och kreativ dialog bildar stommen när vi tillsammans med kund formar elementets utseende och funktion.

Vi söker en erfaren statiker som självständigt kan hantera de flesta förkommande problemställningar/beräkningar i ett prefabprojekt.
Vi tror att du har minst 8-10 års erfarenhet, en fördel är om erfarenheten kommer från prefabbranschen eller från ett arbete som konsult med prefabprojekt.
Din huvuduppgift är att vara statiker, men vi ser även att du kommer att ha andra roller.

 

 • Statiker (huvuduppgift)
  Ansvara för statiken i olika projekt (både i egna och i andras projekt)
  Vara stöd och bollplank åt de handläggande konstruktörerna
  Vara bollplank till vår offertkonstruktör
  Vara bollplank till våra övriga statiker

 

 • Handläggande konstruktör
  Driva egna projekt

 

 • Mentor
  Att vara stöd och bollplank åt våra yngre och mindre erfarna konstruktörer

 

 • Utveckling,
  Medverka i alternativt driva olika utvecklingsprojekt.

 

 • Starka Standard
  Att medverka till att utveckla vår interna standardisering.

 

 • Examensarbete
  Att vara kontaktperson och handledare åt studenter som gör examensarbete på Starka

 

Du kommer arbeta i ett bolag med korta beslutsvägar, professionella medarbetare och där det är meningen att det ska vara kul på jobbet ( i alla fall de allra flesta dagarna). Tjänsten är en heltidsanställning och du rapporterar till vår konstruktionschef.

Din placeringsort  blir Kristianstad och idag består vår konstuktionsavdelning av 16 konstruktörer placerade i Kristianstad, Lund och Arboga.

Låter detta spännande och intressant, tveka inte att höra av dig till konstruktonschef Claes Andersson 0707-882512, eller sök tjänsten dirket via länk. Vi gör vårt urval löpande så sök snarast.