Lediga jobb

Mekaniker/reparatör Starka Betongelement Kristianstad

Koncernen Starka är ett av de ledande företagen på marknaden inom prefabricerade betongprodukter. Vårt anseende bygger på en solid grund av lång erfarenhet där vår position har stärkts genom att vi vävt samman hantverksskicklighet och kvalitetstänkande. Inom koncernen omsätter vi cirka 800 miljoner och är 320 anställda. Vi drivs av visionen att leverera hållbara miljöer i betong till sunda hus och vackra utemiljöer, från våra anläggningar i Kristianstad, Lund, Arboga, Strängnäs och Ängelholm.

 

 

Vi söker dig som har ett djup och brett intresse för reparation- och underhålls arbete. Du behöver vara initsiativtagande och självgående, ha förmåga att se vad för reparations och underhållsarbeten som behöver göras och med vilket intervall.

Du ska ha erfarenhet från liknande arbete och gilla att fixa och lösa problem samt inse att du är en viktigt sevicekugge till resten av produktionsmedarbetarna. Du måste också ha god datavana av att styra processmaskiner. Har du även erfarenhet från pneumatik och hydraulik är detta meriterande.

Är du dessutom händig och duktig på att klura på problem så är du en bra medarbetare för oss.

Då vi befinner oss i en traditionell bransch ser vi gärna sökande som kan bidra i vår strävan att öka Starkas jämställdhet och mångfald.

Är du en självgående, nyfiken och idérik person? Då kan detta vara rätt tjänst för dig. Vi gör vårt urval löpande så tveka inte med att söka snarast.

Har du frågor om tjänsten går det bra att höra av sig till produktionsledare  Jonny Olsson på 044-202529