Lediga jobb

Mekaniker till produktionen i Kristianstad

Mekaniker till Starka

”Starka-koncernen är en framstående aktör inom prefabricerade betongprodukter med en stark förankring i gedigen erfarenhet och kvalitetstänkande. Vi omsätter cirka 650 miljoner och har 250 dedikerade medarbetare som strävar efter att skapa hållbara betongmiljöer för sunda byggnader från våra anläggningar i Arboga, Kristianstad och Ängelholm. Vi söker passionerade individer som brinner för reparation och underhållsarbete. Initiativtagande och självgående personer med förmåga att lösa problem och utföra underhållsåtgärder är vad vi letar efter. Erfarenhet inom liknande arbete och datavana är viktigt, och om du har kunskap inom pneumatik och hydraulik är det en bonus. Vi uppmuntrar också kandidater som kan bidra till att främja jämställdhet och mångfald inom vår traditionella bransch. Om du är självgående, nyfiken och har en kreativ ådra, kan du vara precis den medarbetare vi söker för att stärka Starka-teamet.”

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en mekaniker med stark passion för reparation och underhållsarbete. Som mekaniker på Starka kommer du att spela en central roll i att säkerställa att vår produktionsutrustning fungerar optimalt. Dina arbetsuppgifter inkluderar att reparera och underhålla produktionsutrustningen, identifiera och lösa mekaniska problem, installera och uppgradera maskiner samt utföra förebyggande underhåll. Du kommer också att hantera data verktyg och system, följa säkerhets- och kvalitetsföreskrifter och samarbeta med produktionspersonal. Utöver detta kan det förkomma andra uppgifter såsom om något behöver repareras/åtgärdas i lokalen.

Din profil

Krav

  • Några års erfarenhet som mekaniker
  • God datorvana
  • B-körkort
  • Svenska och engelska i både tal och skrift

Meriterande

  • Gymnasieutbildning, gärna med inriktning på fordons – eller industriteknik
  • Kunskap i Idus (UH-program)
  • Mekanikkunskap – gärna från lastbil eller bilmekaniker
  • Elektronik kunskaper
  • Kunskap i hydraulik och/eller pneumatik

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollens som mekaniker är personligheten avgörande. Du behöver vara proaktiv, säkerhetsmedveten, serviceinriktad, ordningsam, stresstålig och ha förmågan att prioritera och kommunicera beslut. Självgående och bra samarbetsförmåga är också viktigt för att trivas i rollen.

Om företaget

Koncernen Starka är ett av de ledande företagen på marknaden inom prefabricerade betongprodukter. Vårt anseende bygger på en solid grund av lång erfarenhet där vår position har stärkts genom att vi vävt samman hantverksskicklighet och kvalitetstänkande. Inom koncernen omsätter vi cirka 650 miljoner och är 250 anställda. Vi drivs av visionen att leverera hållbara miljöer i betong till sunda hus från våra anläggningar i Arboga, Kristianstad och Ängelholm.

Om A-Talent Tech

A-Talent Tech arbetar nischat med rekrytering och konsultuthyrning av teknisk kompetens. Våra rekryteringsspecialister har god teknisk förståelse och tillsammans med experter inom executive search hittar och rekryterar vi även de mest svårfunna kompetenserna till er organisation. Vi är en del av A-Talent Group, en koncern med specialistföretag inom kompetensförsörjning.

Låter det intressant?

Då är du välkommen att söka tjänsten via formuläret nedan! Intervjuer kommer att påbörjas först när annonseringen är avslutad. Sista ansökningsdag är 26 November. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Lena Sköld på telefon 08-562 159 19 eller på lena.skold@atalent.se.

Vänligen observera att du inte kan göra en ansökan via mail.

Ansök här Mekaniker till Starka - A-Talent Tech (atalenttech.se)