Lediga jobb

Säljande Projektledare till Mälardalen

Koncernen Starka är ett av de ledande företagen på marknaden inom prefabricerade betongprodukter. Vårt anseende bygger på en solid grund av lång erfarenhet där vår position har stärkts genom att vi vävt samman hantverksskicklighet och kvalitetstänkande i ett hållbart material. Inom koncernen omsätter vi cirka 600 miljoner och är 280 anställda. Vi drivs av visionen att vi skapar hållbara miljöer i betong på våra anläggningar i Arboga, Kristianstad och Ängelholm.

Koncernmoderbolaget är Starka AB, i koncernen ingår 3 bolag som finns i Lund (kontor med 12 medarbetare), Kristianstad (Starka Betongelement AB har sin produktion här samt 150 medarbetare), Ängelholm (Starka Betongprodukter) samt Arboga (produktionsanläggning för Starka Betongelement med 70 medarbetare). Starka är ett självständigt privatägt företag i tredje generationen som tillverkar och säljer prefabricerade betongprodukter. Vi har specialistkompetens och moderna resurser för utveckling och tillverkning av betongelement, stödmurar och markkomplettering.

Säljande Projektledare till Starka Betongelement AB

Starka Betongelement AB är under ständig utveckling och har flera spännande projekt på gång inom den närmsta tiden. Med anledning av detta samt en pensionsavgång stärker man nu upp organisationen genom att rekrytera en Säljande Projektledare.

Ansvarsuppgifter

I rollen som Säljande Projektledare kommer du tillsammans med Bitr. försäljningschef att bearbeta marknaden och driva försäljningen för att skapa nya affärsmöjligheter. Du tar även ansvar för att utveckla och driva egna projekt inom Starka Betongelement. Du arbetar nära sälj, konstruktion, produktion och montage med syftet att nå uppsatta mål med goda resultat.

Arbetsuppgifter

I rollen som Säljande Projektledare har du ansvar för försäljning och är Starka Betongelements representant ut mot kund. Du har även ett resultatansvar i de projekt du driver. Du är en länk mellan sälj, konstruktörer, produktions-och montageledare och ser till att tillhandahålla korrekta uppgifter för projekten. Du har en aktiv del i arbetet som rör kalkyler och offerter samt driver planeringen för kommande projekt.

Erfarenhet och kunskap

Vi efterfrågar ca 10-15 års tidigare erfarenhet från byggsektorn med en bakgrund som entreprenadingenjör, platschef eller projektchef. Du är tekniskt kunnig och kan läsa och förstå ritningar. Du besitter även en hög kunskap inom entreprenadjuridik samt har en god förståelse för projektekonomi helst med en erfarenhet från stora projekt. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt. En del projektmöten är på engelska. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en engagerad och driven person som motiveras av att nå uppsatta mål. Du besitter en stor social förmåga och är bra på att skapa förtroende hos kund vilket bidrar till goda affärsmässiga relationer. Du har ett stort intresse för teknik och kan lätt identifiera kundens behov. Som Säljande Projektledare har du förmågan att planera och prioritera i dina projekt. Du motiveras av att uppnå goda resultat och är trygg med att fatta beslut för att på så vis driva projekten framåt.

Vad erbjuder Starka Betongelement AB

Hos Starka Betongelement får du möjlighet att arbeta i ett bolag med en tydlig hållbarhetsstrategi där man vill vara främst inom sin bransch. Bolaget har en lång och gedigen historik som står för kvalitet i kombination med en hög leveranssäkerhet. Hos Starka Betongelement får du en bred roll som ger dig en bra helhetsbild där du jobbar aktivt med försäljning i kombination med att du äger projekt hela vägen från start till mål. Du blir en del av en organisation med ett stort engagemang där man hjälper och stöttar varandra.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande så skicka gärna din ansökan redan idag. Frågor om tjänsten besvaras av Ann Winsborn, ann.winsborn@atalent.se

Sök här: Säljande Projektledare - A-Talent Search (atalentsearch.se)